Λευκαντικός Ορός Προσώπου με Γλυκολικό οξύ 5ml Bioearth

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6032
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 5 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009610
Λευκαντικός Ορός προσώπου ιδανικός για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και τον πανάδων εμπλουτισμένος με εκχύλισμα pancratium, γλυκονικό οξύ, μαντελικό οξύ, λεμόνι και αμαμελίδα από την εταιρία Bioearth. Ένα εξαιρετικό προιόν κατάλληλο για εντατική ενυδάτωση, θρέψη, ομοιόμορφο τόνο, καθώς και εξισορρόπηση και λείανση της υφής της επιδερμίδας.

Το Κρίνο της θάλασσας (Pancratium Maritinum) είναι ένα φυτικό συστατικό, το οποίο συμβάλει στη σωστή κατανομή της μελανίνης στα κύτταρα του δέρματος και μειώνει την ένταση και το μέγεθος των λεκέδων, χωρίς να επηρεάζει τον τόνο εκτός κηλίδων. Με τη χρήση το δέρμα γίνεται πιο απαλό και ελαστικό και δείχνει νεότερο και πιο υγιές.

Το Γλυκολικό οξύ διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, αυξάνει τον μεταβολισμό του δέρματος και διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό την υφή του δέρματος.

Το Μαντελικό οξύ, χάρη στις ισχυρές λευκαντικές του ιδιότητες, αντιμετωπίζει με επιτυχία δυσχρωμίες, κηλίδες και λεκέδες του δέρματος ενώ παράλληλα ενισχύει το δερματικό πλέγμα και διαγράφει λεπτές γραμμές και ρυτίδες με αποτέλεσμα μια επιδερμίδα απαλή στην υφή, με ομοιογενές χρώμα, φωτεινή και διαυγή.

To εκχύλισμα Λεμονιού έχει φυσικές λευκαντικές ιδιότητες, οι οποίες χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, φυσικά βιοφλαβονοειδή, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπλαση των κυττάρων, καθώς και αντισηπτικές, και στυπτικές ιδιότητες, οι οποίες συσφίγγουν τους πόρους βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία και αναζωογονούν συνολικά την επιδερμίδα.

Το εκχύλισμα από Αμαμέλιδα, ενυδατώνει σε βάθος, συσφίγγει τους πόρους και απαλύνει την επιδερμίδα, ενώ χάρη στις αντιβακτηριδιακές και αναπλαστικές του ιδιότητες καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες στην επιδερμίδα του προσώπου σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή