Ορός Αντιγήρανσης με Αργκάν, Θαλάσσιο Κολλαγόνο και βλέννη Σαλιγκαριού Venus Secrets Organics

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6259
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006307
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Ο Ορός Αντιγήρανσης για πρόσωπο και λαιμό της Venus Secrets Organics, εμπλουτισμένος με βλέννη σαλιγκαριού, έλαιο αργκάν, ελαιόλαδο, αλόη και θαλάσσιο κολλαγόνο, που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα άριστο προϊόν, το οποίο χαρίζει άμεσα νεανικό, λαμπερό και υγιές δέρμα.

Το θαλάσσιο κολλαγόνο σε συνδυασμό με τα πλούσια θρεπτικά στοιχεία του σαλιγκαριού, διεισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ενυδατώνοντας και ενισχύοντας την ελαστικότητά τους, ενώ παράλληλα συσφίγγουν το δέρμα και συμβάλλουν στην καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης.

Πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως γλυκολικό οξύ, αλλαντοϊνη, κολλαγόνο, ελαστίνη, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β, C, Ε, η Βλέννη του Σαλιγκαριού αποτελεί ένα άριστο φυσικό προϊόν, το οποίο συμβάλλει στην εντατική αναγέννηση της επιδερμίδας. Επιστημονικές μελέτες κατέδειξαν επιπλέον, ότι διαθέτει εξαιρετικές αναπλαστικές ιδιότητες και σημαντική αντιοξειδωτική δράση, θρέφει τους ιστούς του δέρματος βελτιώνοντας τον τόνο και την ελαστικότητα, ενώ παράλληλα απολεπίζει φυσικά την επιδερμίδα, μειώνοντας αποτελεσματικά τα εμφανή ελαττώματα του φλοιού της που οφείλονται σε ακμή, εγκαύματα, ρυτίδες και ραγάδες. Το Ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο απαλό και ελαστικό.

Το λάδι Αργκάν συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της ελαστικότητας και της σύσφιξης του δέρματος, ενώ επιπλέον βοηθάει στην πρόληψη και στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Η Αλόη βέρα ανακουφίζει από κοκκινίλες και ερεθισμούς, διατηρώντας την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ ενισχύει και την παραγωγή κολλαγόνου, επιδεικνύοντας προληπτική δράση κατά των ρυτίδων.

To Θαλάσιο Κολλαγόνο θεωρείται ως ένα από τα αποτελεσματικότερα αντιγηραντικά συστατικά της βιομηχανίας καλλυντικών, βοηθώντας στην αναστροφή της γήρανσης από μέσα προς τα έξω. Πιστεύεται ότι ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ότι συμβάλει στη μείωση της έντασης των ρυτίδων και ότι προσφέρει φρεσκάδα και ζωντάνια στην ώριμη επιδερμίδα.

Χρήση: Εφαρμόστε σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα μία μικρή ποσότητα του προϊόντος και απλώστε με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο και το λαιμό.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς parabens.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή