Red Algae Slow Age Super Phyto-Retinol 15ml Bio Vegane

€ 11,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8464
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Bio Vegane
Προέλευση Germany
Barcode 4051424582685
Ο ορός BIO VÉGANE Red Algae Slow Age Super Phyto-Retinol με φυτική ρετινόλη και οργανικά εκχυλίσματα κόκκινων φυκιών και bakuchiol, είναι μία υπερ-ενισχυτική θεραπεία προσώπου με πλούσια σε ενεργά συστατικά σύνθεση, η οποία θρέφει και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, καθιστώντας τη πιο φωτεινή, ξεκούραστη και αναζωογονημένη, ενώ παράλληλα βελτιώνει και λειαίνει το δέρμα, απαλύνοντας ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και εξαφανίζοντας τις χρωστικές κηλίδες.

Μία εξαιρετική φόρμουλα ενίσχυσης τις φυσικών διαδικασιών ανανέωσης των δερματικών κυττάρων.
Tip! Είναι προτιμότερο να την εφαρμόζεται το βράδυ! Αναπλάθει την επιδερμίδα ενώ εσείς κοιμάστε!!!

Τα φύκια (algae) έχουν αντιμυκητιασική και αντιβακτηριδιακή δράση, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν αποτοξινωτικές, συσφιγκτικές, και αποσυμφορητικές ιδιότητες. Χάρη στην ικανότητά τους να προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, θεωρούνται εξαιρετικό συστατικό για προϊόντα περιποίησης δέρματος κατά της γήρανσης. Επιπλέον καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα και ενεργοποιούν τη λιπόλυση. Τέλος λόγω της περιεκτικότητάς τους σε νιασίνη, συμβάλλουν στην λεύκανση του δέρματος.
Το Bakuchiol είναι ένα 100% φυσικό συστατικό φυτικής προέλευσης με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, παρόμοιες του κολλαγόνου και δράση ανάλογη της ρετινόλης χωρίς όμως τις παρενέργειές της.

Μειώνει σημαντικά την επιφάνεια των ρυτίδων, και την υπερχρωματοποίηση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα αλλά και την συνολική κατάσταση του δέρματος που είναι επιρρεπές σε ατέλειες. χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Το Σκουαλένιο μαλακώνει την επιδερμίδα και την κάνει να φαίνεται ορατά πιο λεία και ομοιόμορφη.

Η Bio Vegane Skinfood ιδρύθηκε το 2016 στο Baden-Baden της Γερμανίας, από την BCG Baden-Baden Cosmetics Group GmbH, εταιρία με 75 χρόνια εμπειρίας στη γερμανική και διεθνή αγορά. Είναι το πρώτο Brand φυσικών καλλυντικών που εστιάζει στην υγιεινή "διατροφή της επιδερμίδας" και όλα τα προϊόντα της είναι εμπλουτισμένα με ευεργετικά Superfoods!

100% NATURE-certified. 100% Vegan
100% Made in Germany

Χρήση: Εφαρμόστε το βράδυ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και στη συνέχεια ενυδατώστε το δέρμα με την κρέμα σας.
Επιστροφή στην κορυφή