Elementa (Age) Serum Hyaluronic Acid Solution 2% 15ml Bioearth

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8587
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Bioearth
Προέλευση Italy
Barcode 8029182011163
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τη νέα οικολογική σειρά καλλυντικών Elementa. της BIOEARTH.

Σχεδιασμένη με απόλυτο σεβασμό για το δέρμα και το περιβάλλον, η σειρά Elementa. αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον σύγχρονο, απαιτητικό καταναλωτή, ο οποίος αναζητά όλο και συχνότερα αγνά, φυσικά προϊόντα, εξατομικευμένα στις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες, 8 ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή για να μπορείτε να επιλέγετε τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο δέρμα, ή να προστεθούν στην αγαπημένη σας κρέμα ή την κρέμα βάσης της σειράς.

Τα προϊόντα BIOEARTH είναι οργανικά πιστοποιημένα, 100% VEGAN. Δεν περιέχουν αρώματα. Έχουν ελεγχθεί για την παρουσία Νικελίου.
Συμπυκνωμένος ορός Elementa Hyaluronic Acid 2% % της Bioearth, εμπλουτισμένος με 2% υψηλού & χαμηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικά Οξέα φυσικής ζύμωσης μέσα σε μία ενεργή βάση οργανικής Αλόης.

Βασικό δομικό συστατικό του οργανισμού και από τους πιο ισχυρούς ενυδατικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί στην επιφάνεια του δέρματος ένα συνεχές φιλμ, το οποίο συμβάλλει στην εντατική ενυδάτωση των ανώτερων στοιβάδων της επιδερμίδας, κρατώντας μέσα τους την απαραίτητη υγρασία, με αποτέλεσμα το δέρμα να διατηρείται φρέσκο, νεανικό και αναζωογονημένο.

Η Aloe Vera με τις πλούσιες αντιβακτηριακές ιδιότητες, καταπολεμά αποτελεσματικά ιούς, βακτήρια και μύκητες, ενώ με την σημαντική αντιφλεγμονώδη, ενυδατική και αναζωογονητική της δράση συμβάλλει στη μείωση του κνησμού και των δερματικών ερεθισμών, διατηρώντας το δέρμα φρέσκο, δροσερό και λαμπερό. Τέλος, ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης.

Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα, 2-3 σταγόνες πρωί και βράδυ απευθείας στο πρόσωπο ή διαλύστε 2 σταγόνες στην κρέμα σας σε κάθε εφαρμογή για να ενισχύσετε τη δράση της. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια
15ml
Επιστροφή στην κορυφή