Elementa (Nutri) Serum Vitamin E 2% 15ml Bioearth

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8591
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Bioearth
Προέλευση Italy
Barcode 8029182011231
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τη νέα οικολογική σειρά καλλυντικών Elementa. της BIOEARTH.

Σχεδιασμένη με απόλυτο σεβασμό για το δέρμα και το περιβάλλον, η σειρά Elementa αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον σύγχρονο, απαιτητικό καταναλωτή, ο οποίος αναζητά όλο και συχνότερα αγνά, φυσικά προϊόντα, εξατομικευμένα στις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες, 8 ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή για να μπορείτε να επιλέγετε τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας!

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο δέρμα, ή να προστεθούν στην αγαπημένη σας κρέμα ή την κρέμα βάσης της σειράς. Τα προϊόντα BIOEARTH είναι οργανικά πιστοποιημένα, 100% VEGAN. Δεν περιέχουν αρώματα. Έχουν ελεγχθεί για την παρουσία Νικελίου.

Συμπυκνωμένος ορός Προσώπου Elementa Vitamin E 2% Nutri Serum της Bioearth, εμπλουτισμένος με 2% Τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε) σε ενεργή βάση από βιολογικό έλαιο argan.

Η βιταμίνη Ε θεωρείται το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό φυτικής προέλευσης. Η αντιοξειδωτική της δράση οφείλεται στην ικανότητά της να δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες διακόπτοντας με αυτόν τον τρόπο την αλυσιδωτή αντίδραση της οξείδωσης που προκαλούν διάφοροι εξωγενείς παράγοντες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), η περιβαλλοντική μόλυνση και το άγχος. Επιπλέον, ελαττώνει τις βλάβες που προκαλούν στις ίνες του κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος, ενώ ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα από ερεθισμούς κοκκινίλες και ουλές.

Το αργανέλαιο δρα ως θαυματουργό ελιξίριο για το πρόσωπο, καθώς θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, επαναφέρει την ελαστικότητά του και λειαίνει τις ρυτίδες. Επιπλέον, ελαττώνει την έκκριση περιττού σμήγματος και καταπολεμά την ακμή, το έκζεμα και τα εγκαύματα.

Χάρη στη σύνθεσή του, ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, εξαιρετικά βοηθητικός σε ώριμες επιδερμίδες με ανάγκη για θρέψη και ενυδάτωση.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα, 2-3 σταγόνες πρωί και βράδυ απευθείας στο πρόσωπο ή διαλύστε 2 σταγόνες στην κρέμα σας σε κάθε εφαρμογή για να ενισχύσετε τη δράση της. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια.
15ml

Δείτε επίσης

Καθαριστικό με Άργιλο Naturally Thinking 1lt
€ 34,90   € 19,90
Υγρό Σαπούνι Ξυρίσματος Olivaloe 150ml
€ 7,90
Κρέμα ματιών ανάπλασης Loom by Bioearth 30ml
€ 34,00   € 26,40
Εντατικός ορός Loom by Bioearth 30ml
€ 34,00   € 26,90
Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ 3 σε 1 250ml Aloe Colors
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή