BEMA Βρεφικό Αφρόλουτρο & Σαμπουάν "Sweet Bath"

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6519
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 250 ml
Προέλευση Italy
Ένα εξαιρετικό βιολογικό προϊόν τριπλής δράσης για βρέφη έως 2 ετών από την εταιρία BEMA. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφρόλουτρο, σαμπουάν (χωρίς δάκρυα) και σαπούνι για πλύσιμο σε κάθε αλλαγή πάνας. Η μοναδική του σύνθεση εμπλουτισμένη με ήπια φυσικά συστατικά (αμυγδαλέλαιο, πατάτα, καλαμπόκι και καρύδα) προλαμβάνει τους ερεθισμούς, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα χωρίς να επηρεάζει την φυσική του ισορροπία.

Το αμυγδαλέλαιο έχει αποδεδειγμένα ευεργετική δράση στην ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, καθώς είναι ασύγκριτα απαλό και δεν προκαλεί ερεθισμούς.
Η πατάτα είναι πλούσια σε φυτικό άμυλο, υδατάνθρακες και βιταμίνη C, συστατικά τα οποία βοηθούν το δέρμα να διατηρείται ενυδατωμένο και υγιές. Επιπλέον είναι ιδανική για την θεραπεία της ξηροδερμίας και των επιπτώσεών της (κνησμός ερεθισμοί).

Το έλαιο καλαμποκιού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη Ε, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εντατική ενυδάτωση και προστασία.

Το έλαιο καρύδας είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για το βρεφικό δέρμα. Καταπολεμά τη νινίδα, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της δερματίτιδας που έχει προκληθεί από την πάνα, καταπολεμά τους ερεθισμούς από τσιμπήματα εντόμων, αντιμετωπίζει σπυράκια, κοκκινίλες, γρατσουνιές, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα σε βάθος.

Tipp: Αν το χρησιμοποιήσετε συγχρόνως με ένα παιδικό λάδι συμβάλλει στην απομάκρυνση της νινίδας και του σμήγματος από το κεφαλάκι του μωρού, προστατεύοντας παράλληλα το ph του δέρματος.

Δείτε επίσης

Luxury Bathing Gel Οcean Blu by Kamasutra
€ 4,90
Aφρόλουτρο Be Lovely 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Aφρόλουτρο So Velvet 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Shower Gel Salt & Pepper Aloha in Denim 250ml by Aloe Colors
€ 5,30
Αφρόλουτρο Naturally Thinking 100ml
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή