Massage Oil Kamasutra by Styx

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6253
Είδος Προϊόντα Μασάζ
Προέλευση Austria
Βάρος 200 ml
Το Massage Oil Kamasutra, παρασκευασμένο με αγνά, φυτικά λάδια, αφροδισιακά αιθέρια έλαια και ισχυρά ενεργά συστατικά, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για σωματική και πνευματική χαλάρωση, ευεξία και ενίσχυση της ερωτικής επιθυμίας. Με απαλή, λεπτόρρευστη υφή και υπέροχο άρωμα, το έλαιο μασάζ Kamasutra με την σημαντική θρεπτική και ενυδατική του δράση και τις ισχυρές θεραπευτικές και καλλωπιστικές του ιδιότητες θα περιποιηθεί εντατικά την επιδερμίδα σας και θα την αφήσει λεία, λαμπερή και μεταξένια απαλή.

Το λάδι Macadamia διαθέτει υψηλές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θεωρείται εξαιρετικά ωφέλιμο για τις ώριμες και "ταλαιπωρημένες" επιδερμίδες. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα, έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο, ενώ είναι εξαιρετικό και για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, επιδρώντας θετικά στο μεταβολισμό του δέρματος. Το Σογιέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, χαρίζει στην επιδερμίδα μεγάλη αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα απαλύνει και λειαίνει το δέρμα, χαρίζοντάς του ομοιόμορφο τόνο.

Το λάδι Καλέντουλας έχει σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και απαλυντικές ιδιότητες. Καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς, αντιμετωπίζει με επιτυχία φλεγμονές του δέρματος, ενώ θεωρείται ιδιαίτερα ωφέλιμο για την ευαίσθητη επιδερμίδα.
Το αιθέριο έλαιο πατσουλί ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, βοηθώντας την επιδερμίδα να παραμείνει νέα, υγιής και γεμάτη ζωντάνια, ενώ σε συνέργια με το υλάνγκ- υλάνγκ και τα αιθέρια έλαια μανταρινιού και πορτοκαλιού, συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης και της έλλειψης ενέργειας, ηρεμούν το νου, μειώνουν το άγχος και χαλαρώνουν το σώμα, διευκολύνοντας τον ύπνο.

Δείτε επίσης

Κερί μασάζ Ignite Strawberry Dreams by KamaSutra
€ 26,90
Bio Massage Oil Aloe Vera 100ml by HOT Austria
€ 18,90   € 15,90
Senze Euphoria Massage Oil 75ml Vanilla/Sandalwood by Swede
€ 12,90   € 10,98
Hibiscus & Green Tea Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 13,78
Επιστροφή στην κορυφή