Σωματική Ανανέωση Έλαιο Μασάζ (Πορτοκάλι, Λέμόνι, Τζίντζερ, Δεντρολίβανο) 100ml Nature & Body

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2314
Είδος Προϊόντα Μασάζ / Καλλυντικά Μασάζ
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903719
To Energising Blend είναι ένα εξειδικευμένο λάδι για μασάζ, το οποίο είναι κατάλληλο για την ανανέωση του οργανισμού και την ανάκτηση δυνάμεων. Είναι ιδανικό για το "γέμισμα των μπαταριών" του σώματος και του νου, ιδιαίτερα όταν κανείς αισθάνεται έντονη και παρατεταμένη κόπωση ή ατονία. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής έχουν καταστροφικά αποτελέσματα για τον ανθρώπινο οργανισμό και η καθημερινή "πίεση" που δέχεται κανείς, μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε εξάντληση.

Το Energising Blend συμβάλει στην ανανέωση της σωματικής και πνευματικής ενέργειας. "Ανεβάζει" τον οργανισμό και συμβάλει στην αντιμετώπιση της υπερκόπωσης. Στηρίζει την ευεργετική του δράση σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ελαίων βάσης και αιθερίων ελαίων. Περιέχει Πορτοκάλι το οποίο θεωρείται πως επιδρά θετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη διάθεση, Λεμόνι το οποίο έχει αντιβακτηριακή δράση και καταπολεμά την ατονία, Τζίντζερ το οποίο είναι γνωστό ως τονωτικό του οργανισμού και κατάλληλο για hangovers και Δεντρολίβανο το οποίο καταπολεμά τη νευρική εξάντληση και τους πονοκεφάλους ενώ ταυτόχρονα επιδρά πολύ θετικά στη σωματική εξάντληση (overwork, mental and physical tiredness).

Τα αιθέρια έλαια του Energising Blend έχουν προσεκτικά αναμιχθεί σε μία βάση ελαίων που αποτελείται από Αμυγδαλέλαιο, Σταφυλέλαιο και Βιταμίνη Ε. Το Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond Oil) είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. To Σταφυλέλαιο (Grapeseed Oil) είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθειά ενυδάτωση. Η Βιταμίνη Ε (Vitamin E) έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα.

Το λάδι Energising Blend μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προετοιμάστε το χώρο σας πριν από το μασάζ, χαμηλώνοντας το φωτισμό και μειώνοντας τους θορύβους. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στο σώμα και με απαλές μαλάξεις δώστε σε ολόκληρο τον οργανισμό την ευκαιρία να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί. Σας προτείνουμε να αφήσετε το λάδι να απορροφηθεί πλήρως - αποφύγετε να το ξεπλύνετε με νερό για 3-6 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Energising Blend τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Energising Blend και ως Bath Oil, βάζοντας μικρή ποσότητα μέσα στο νερό της μπανιέρας.

Όλα τα εξειδικευμένα λάδια της σειράς Ethereal Nature είναι 100% φυτικά και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Είναι πολύ πλούσια σε καθαρά αιθέρια έλαια (περιεκτικότητα 3%) και ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Δεν είναι κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (όπως όλα τα προϊόντα με αιθέρια έλαια) και σε παιδιά κάτω των 5 ετών.

Δείτε επίσης

Senze Ecstatic Massage Candle 50ml Jasmine/Ylang-Ylang by Swede
€ 16,90
Soaring Spirit Aromatics Massage Oil 59ml by Kamasutra
€ 11,90
Sensual - Indian Rose & Almond Massage Oil 100ml by Shiatsu
€ 18,90   € 14,60
Hibiscus & Green Tea Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 13,78
Επιστροφή στην κορυφή