London – Luxury botanical deodorant cream Αποσμητικό σε μορφή κρέμας 50ml P for Pelion

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8756
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Barcode 5214001533268
Ανακαλύψετε μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας, ανανέωσης και φρεσκάδας με την London – Luxury botanical deodorant cream, την νέα, βοτανική, αποσμητική κρέμα με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Ευρώπης από την εταιρία P for Pelion

Ένα ξεχωριστό προϊόν εμπνευσμένο από την εμβληματική, γεμάτη χαρακτήρα, ιστορία και πολιτισμό πόλη, το οποίο αντιπροσωπεύει την λονδρέζικη αισθητική με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο.
Η ενεργή της φόρμουλα περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά που εγγυώνται μακράς διάρκειας προστασία από την εφίδρωση και την οσμή, ενώ το απολαυστικό της άρωμα εμπνευσμένο από το παραδοσιακό βρετανικό στυλ, με διακριτικές νότες τσαγιού, φρέσκων λουλουδιών και ζεστού ξύλου θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας χαρίζοντάς σας ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Με ελαφριά, μη λιπαρή υφή, Απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα σας απαλό, δροσερό και ενυδατωμένο, απαλλαγμένο από την υγρασία. Απορροφά τον ιδρώτα, χωρίς να μπλοκάρει τους ιδρωτοποιούς αδένες.

Δεν ερεθίζει το δέρμα. Δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα.

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.

Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους. Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα και δημιουργούνται χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates.
Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες.
Επιστροφή στην κορυφή