Body Butter with Donkey Milk & Argan Oil by Venus Secrets Organics

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5163
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 280 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006192
Το Body Butter της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας, βιολογικό ελαιόλαδο και έλαιο αργκάν είναι ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης και προστασίας της επιδερμίδας. Η πλούσια και κρεμώδης υφή του «λιώνει» πάνω στο δέρμα σας θρέφοντας και ενυδατώνοντας με απόλυτα φυσικό τρόπο την επιδερμίδα του σώματός σας και της χαρίζει ελαστικότητα και βελούδινη αίσθηση απαλότητας.

Το γάλα γαϊδάρας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια και ceramides, ουσίες πολύτιμες για την φροντίδα του δέρματος, καθώς συνθέτουν ένα μεγάλο μέρος της κερατίνης στιβάδας της επιδερμίδας και αποτρέπουν την αφυδάτωση της, θεωρείται εξαιρετική πρώτη ύλη στη μάχη ενάντια στη γήρανση. Επιπλέον, το πολύτιμο αυτό συστατικό είναι ευεργετικό για τις επιδερμίδες που εμφανίζουν αλλεργικές αντιδράσεις, ενώ διαχρονικά είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας, της ακμής, καθώς και σε δέρματα με έκζεμα ή ψωρίαση. Το πολύτιμο έλαιο αργκάν, αναζωογονεί και μαλακώνει ακόμη και το πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, βοηθά στην πρόληψη των ραγάδων, ανανεώνει και αναπλάθει τα κύτταρα συμβάλλοντας στην διατήρηση της νεανικής όψης και της υγείας του δέρματος. Το λάδι ελιάς τέλος, πλούσιo σε αντιοξειδωτικά όπως οι πολυφαινόλες, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ ο συνδυασμός του με την οργανική αλόη και την πανθενόλη χαρίζει στην επιδερμίδα ισχυρή αντιρυτιδική και αναζωογονητική δράση.

Το εξαιρετικό αυτό βούτυρο σώματος απορροφάται εύκολα, χωρίς ίχνη λιπαρότητας και αφήνει ακόμα και την πιο ξηρή και απαιτητική επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Είναι φιλικό προς το δέρμα καθώς δεν περιέχει paraben και αλλεργιογόνα. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο.

Χρήση: Εφαρμόστε όσο συχνά χρειάζεται σε όλο το σώμα σας.
Επιστροφή στην κορυφή