Βιολογική κρέμα σώματος Water & Salt 200ml Apiarium

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7107
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Apiarium
Προέλευση Italy
Barcode 8056457341922
Βιολογική Κρέμα Σώματος Water & Salt από την ιταλική εταιρία Apiarium. Ένα ξεχωριστό προιόν περιποίησης του σώματος, πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, το οποίο προσφέρει στην επιδερμίδα σας την καθημερινή τόνωση και φροντίδα που έχει ανάγκη. Η φυσική του σύνθεση, αποτελούμενη από Βούτυρο Καριτέ, Μέλι, Αλόη και εκχυλίσμα Καλέντουλας χαρίζει στο δέρμα σας μεταξένια απαλότητα και ελαστικότητα, ενώ το μοναδικό του άρωμα τυλίγει ολόκληρο το κορμί σας με μία φρεσκια, δροσερή ευωδιά από νερό και αλάτι, φέρνοντας στο μυαλό θύμησες του καλοκαιριού.

Το βούτυρο καριτέ είναι γνωστό για τις εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, ενώ επιπλέον αποτρέπει την εμφάνιση ραγάδων και βελτιώνει τη διαδικασία ανανέωσης των δερματικών κυττάρων. Το μέλι θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ η καλέντουλα απαλύνει και καταπραΰνει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Τέλος, η αλόη δρα ως προστατευτικός υμένας επάνω στο δέρμα συμβάλλοντας στην διατήρηση της υγρασίας του, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.
Συνδυάστε την με το υπέροχο peeling σώματος με το ίδιο άρωμα και απολαύστε καθαρό, απαλό και λαμπερό δέρμα όπως ποτέ ξανά. Συσκευασία 200ml

Δείτε επίσης

Dry Body Οil ETHEREAL by Laurus Nobilis
€ 12,90
Spray Body Mist Floral & Oriental 100ml Sapon
€ 11,90
Body Scrub Daquiri Strawberry 100ml by Aloe Plus
€ 7,90
Lilac Body Cream 200ml by Soma
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή