Βιολογική κρέμα σώματος Amber & Jasmine 200ml Apiarium

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7410
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Apiarium
Προέλευση Italy
Barcode 8056457340284
Βιολογική κρέμα σώματος Amber & Jasmine από την ιταλική εταιρία Apiarium. Ένα υπέροχο προιον περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με μέλι, βασιλικό πολτό, αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου και έναν συνδυασμό από ευεργετικά εκχυλίσματα μολόχας, καλέντουλας, χαμομηλιού, μυριόφυλλου, άγριου τριαντάφυλλου γιασεμιού και γλυκού αμύγδαλου, συστατικά, τα οποία θα θρέψουν, θα ενυδατώσουν και θα τονώσουν σε βάθος το δέρμα σας, χαρίζοντάς του ελαστικότητα, σφριγηλότητα και λάμψη, ενώ παράλληλα θα το τυλίξουν με ένα αναζωογονητικό, σαγηνευτικό άρωμα που θα σας γεμίσει ενέργεια και καλή διάθεση. Ένα ξεχωριστό προιόν που θα βοηθήσει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες να παραμείνουν βελούδινα απαλές σαν τα πέταλα του γιασεμιού.

Το μέλι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση διατηρώντας το δέρμα απαλό και υγιές, ενώ ο βασιλικός πολτός διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα και διεγείρει την κυτταρική αναδόμηση και την επιδιόρθωση των επιδερμικών ιστών, καθιστώντας το δέρμα πιο σφικτό και ελαστικό. Το αιθεριο έλαιο μελισσόχορτου θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αντιοξειδωτικούς, ενυδατικούς και αναζωογονητικούς παράγοντας ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα μυριόφυλλο ή αχιλλέα τονώνει, μαλακώνει και αναπλάθει το δέρμα βοηθώντας το παράλληλα να φαίνεται πιο λαμπερό. Τα εκχυλίσματα μολόχας, χαμομηλιού και καλέντουλας ασκούν σημαντική καταπραυντική δράση σε δερματικές περιοχές με μικροερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ το έλαιο γλυκού αμύγδαλου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α και Ε, με τις εξαιρετικές διεισδυτικές και μαλακτικές του ιδιότητέ,θρέφει, ενυδατώνει και χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.

Τέλος, τα εκχυλίσματα γιασεμιού και αγριου τριαντάφυλλου, γνωστά για τις ενυδατικές και αντιγηραντικές τους ιδιότητες είναι ιδανικά για την περιποίηση των ώριμων ιδιαίτερα επιδερμίδων, καθώς αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος επαναφέροντας το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα.

Συνδυάστε το με το υπέροχο βιολογικό αφρόλουτρο με το ίδιο άρωμα και απολαύστε μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινή σας περιποίηση. Συσκευασία 200ml.
Επιστροφή στην κορυφή