Κεραλοιφή για ουλές και ραγάδες 30ml Narkisos

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5648
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Narkisos
Η κεραλοιφή Narkissos για ουλές και ραγάδες αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των ραγάδων του δέρματος και κάθε είδους ουλών στο σώμα. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στις ραγάδες), θρέφει την επιδερμίδα, δυναμώνει τους ιστούς και ενισχύει την ανάπλαση των κυττάρων, επουλώνοντας σημάδια και ουλές, ενώ παράλληλα βοηθάει το δέρμα να επιτύχει την απαραίτητη ελαστικότητα και "σύσφιξη", η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της ένταση των ραγάδων που έχουν ήδη σχηματιστεί, προλαμβάνοντας παράλληλα και την εμφάνιση νέων.

Εμπλουτισμένη με μία μεγάλη ποικιλία φυτικών συστατικών και ελαίων, η κεραλοιφή Narkissos είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Ο συνδυασμός του βουτύρου καριτέ, το οποίο φημίζεται για την βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα, καθώς και για τη συμβολή του στο γέμισμα και στον αποχρωματισμό των ουλών, με τα έλαια κισσού και jojoba, τα οποία συντελούν στη σύσφιξη και ανανέωση της επιδερμίδας, αλλά και με τα αιθέρια έλαια του μύρου, το οποίο είναι γνωστό για τις άριστες επουλωτικές ιδιότητες και της λεβάντας, ενός ελαίου με ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση, το οποίο θεωρείται ιδανικό και για την επούλωση μικρών πληγών, κοψιμάτων και τραυμάτων, ενισχύει την ευεργετική δράση της συγκεκριμένης κηραλοιφής.

Επιπλέον, το έλαιο του άγριου τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με το κερί μέλισσας συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων, καθιστώντας το δέρμα πιο σφικτό και ελαστικό, ενώ η αλόη με τις καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες, σε συνέργια με την αντιοξειδωτική δράση του ελαιολάδου και την μαλακτική του αμυγδαλέλαιου, φροντίζουν για την καλή υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας. Τέλος, τα έλαια νυχτολούλουδου και τεϊόδεντρου ενδείκνυνται για την περιποίηση πολλών προβλημάτων του δέρματος, (ξηροδερμία), ενώ το αιθέριο έλαιο καρότου επιδεικνύει σημαντική στυπτική, συσφικτική και λευκαντική δράση.

Χρήση: Επάλειψη στις πάσχουσες περιοχές τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.
Επιστροφή στην κορυφή