Κεραλοιφή Σώματος 250gr Disoline Elixirio

€ 19,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7423
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 250 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100783
Ενυδατική και Καταπραϋντική Κεραλοιφή, ιδανική για την περιποίηση και φροντίδα του σώματος από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα 100% φυσικό προιόν εμπλουτισμένο με εξαιρετικής ποιότητας φυτικά- και ευεργετικά αιθέρια έλαια, το οποίο αναδομεί, λειαίνει, ενυδατώνει και θρέφει εντατικά το ξηρό δέρμα, επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασης και επαναφοράς της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Απορροφάται άμεσα βελτιώνοντας την όψη και την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει στο δέρμα αναζωογόνηση, φρεσκάδα και λάμψη. Τέλειο σώμα με τον πιο φυσικό τρόπο!

Συστατικά: Μελισσοκέρι, Αμυγδαλέλαιο, Μαστιχέλαιο, Δαμασκηνέλαιο, Έλαιο Αβοκάντο, Λιβάνι, Λεμόνι, Χαμομήλι
Το Μελισσοκέρι μαλακώνει την επιδερμίδα, ενώ με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Το Μαστιχέλαιο συμβάλλει στην αντιγήρανση της επιδερμίδας και στη σύνθεση κολλαγόνου.

Το Δαμασκηνέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ω, βιταμίνες Α, Ε, Β και προβιταμίνη B5 είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την περιποίηση του ξηρού και ώριμου δέρματος. Επιδεικνύει σημαντική αντιρυτιδική και αναπλαστική δράση, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος και αναδομεί την κατεστραμμένη επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή και λεία.

Το Λάδι Αβοκάντο, πλούσιο σε υδατικές ιδιότητες, ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα του παρέχει ήπια αντηλιακή προστασία.

Το Αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε, φροντίζει και θρέφει το δέρμα, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του.

Το Αιθέριο έλαιο Λιβάνι θεωρείται πραγματική "πηγή νεότητας". Είναι ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση, τη μείωση των λεπτών γραμμών και τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας. Επιπλέον, προστατεύει από τη φωτογήρανση, αποτρέπει τον αποχρωματισμό και προσδίδει λάμψη στο δέρμα.

Το Χαμομήλι είναι έντονα καταπραϋντικό, με σημαντική ηρεμιστική δράση ενώ το Λεμόνι με το υπέροχο, δροσερό του άρωμα θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα.
250ml
Επιστροφή στην κορυφή