Nourish Hand cream με ροδόνερο 50ml by Wholly

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6326
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Η Wholly natural skincare δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2018 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι έως 98.9% φυτικές, τα αρώματά τους 100% φυσικά και είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα. Τα προϊόντα είναι παρασκευασμένα χωρίς parabens, φθαλικές ενώσεις, χρωστικές και mineral oil. Δεν περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) και σιλικόνες και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα, σε πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο παραγωγής σύμφωνα με τα δειθνή πρότυπα ISO 22716 (Good Manufacturing Practices) των καλλυντικών και ISO 9001 σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
Συσκευάζονται σε ελαφριά, ανακυκλώσιμα υλικά και φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες ώστε να παραμένουν φρέσκα και να διατηρούν τις ιδιότητες των φυτικών συστατικών τους

Περιποιηθείτε τα άκρα σας με τη Nourish Hand Cream τη θρεπτική, φυσικά αρωματισμένη κρέμα χεριών από την εταιρία Wholly και απολαύστε και πάλι χέρια μαλακά σαν βελούδο.

Εμπλουτισμένη με επιλεγμένα φυτικά έλαια, θρεπτικά βούτυρα, άριστης ποιότητας αποστάγματα και πολύτιμα ενεργά συστατικά, η Nourish Hand Cream θα θρέψει, θα λειάνει και θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα, διατηρώντας την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και θα αφήσει τα χέρια σας απαλά και αναζωογονημένα. Ιδανική για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια.

Το Ροδόνερο με το διακριτικό, λουλουδένιο άρωμα και την ισχυρή αναπλαστική δράση προάγει την ανανέωση και λάμψη του δέρματος ενώ οι καταπραϋντικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας.
Το Έλαιο αμυγδάλου είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό, θρεπτικό και καταπραϋντικό έλαιο, το οποίο χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και απαλότητα. Χάρη δε στην πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε, ασκεί και σημαντική αντιγηραντική δράση, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες.
Το Έλαιο μακαντάμια, έλαιο πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, εισχωρεί εύκολα στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος θρέφοντας, ενυδατώνοντας και απαλύνοντας την επιδερμίδα, ενώ η πλούσια σε παλμιτολεϊκό οξύ σύστασή του αναπλάθει το δέρμα, προστατεύοντάς το από τη γήρανση
Το Βούτυρο κακάο εκτός από την σημαντική ενυδατική του δράση, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ουσίες με ισχυρή αντιφλογιστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θεωρείται ιδανικό για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και τη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.


Παράγονται στην Ελλάδα/ Made in Greece

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή