Raspberry & Apple Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu

€ 18,90 € 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6651
Είδος Προϊόντα Μασάζ
Βάρος 75 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Shiatsu
Barcode 4042342004809
Περιποιηθείτε τον εραστή σας όπως …ποτέ ξανά και απολαύστε μαγικές στιγμές ερωτικής διέγερσης με τα Body Oil Luxury, τα νέα, βρώσιμα λάδια για μασάζ από την πολυτελή σειρά Shiatsu με την υπογραφή της γερμανικής εταιρίας HOT.

Η μοναδική τους σύνθεση, βασισμένη σε απαλά φυτικά και ευωδιαστά αιθέρια έλαια και ενισχυμένη με αφροδισιακά συστατικά, διεγείρει τις αισθήσεις και … αποπλανά σώμα και πνεύμα, ενώ η βρώσιμη ιδιότητά τους σας δίνει τη δυνατότητα να τα γλείψετε, βάζοντας στο ερωτικό παιχνίδι και την απόλαυση του “γεύεσθαι”. Επιπλέον, χάρη στη λεπτόρρευστη υφή τους διεισδύουν άμεσα στους πόρους θρέφοντας ενυδατώνοντας και χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα στην επιδερμίδα σας.

Τα υπέροχα Body Oil Luxury μπορείτε να το βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities σε 8 υπέροχα αρώματα:

BODY OIL LUXURY edible Hibiscus & Green tea
Το γλυκό, φίνο, λουλουδένιο άρωμα του ιβίσκου σε ένα μοναδικό συνταίριασμα με την απαλή ευωδιά του πράσινου τσαγιού διαπερνά και διεγείρει τις αισθήσεις.

BODY OIL LUXURY edible Coconut & Pineapple
Τα εξωτικά, τροπικά αρώματα της καρύδας και του ανανά σε έναν άκρως αισθησιακό συνδυασμό που μας φέρνει στο νου παθιασμένα ερωτικά συνταιριάσματα κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.

BODY OIL LUXURY edible Strawberry & red Pepper
Το καυτό, πικάντικο, θερμόγόνο άρωμα του ροζ πιπεριού σε ένα αναπάντεχα συμβατό συνταίριασμα με την δροσερή, ζουμερή ανοιξιάτική ευωδιά της φράουλας θα σας στείλει στον παράδεισο της ηδονής.

BODY OIL LUXURY edible Japanese mint
Δυνατά, έντονα, μπαχαρένια αρώματα ιαπωνικής μέντας θα διαπεράσουν τις αισθήσεις σας και θα σας προσφέρουν ανεπανάληπτες αισθησιακές εμπειρίες.

BODY OIL LUXURY edible Green tea & Tangerine
Το υπέροχο, φίνο, λεπτό άρωμα του πράσινου τσαγιού μπλέκεται μοναδικά με την δροσερή, αναζωογονητική, ελαφρά σπιρτώδη ευωδιά του μανταρινιού σε έναν άκρως ζωογόνο ερωτικό συνδυασμό.

BODY OIL LUXURY edible Vanilla
Γλυκό, μελιχρό άρωμα κρέμας βανίλια και… δεν θα μπορείτε να πάρετε τη γλώσσα σας από το καυτό κορμί του /της.

BODY OIL LUXURY edible Raspberry & Apple
Η ζουμερή, φρουτώδης, ελαφρά όξινη ευωδιά του σμέουρου συνδυάζεται αρμονικά με το λεπτό, ήπιο, δροσερό άρωμα του μήλου, προκαλώντας σας μοναδική ερωτική διάθεση.

BODY OIL LUXURY edible Apricot & Sea Βuckthorn
Το δροσερό, ζουμερό, γεμάτο φρεσκάδα άρωμα του ροδάκινου μπλέκεται υπέροχα με την αναζωογονητική, τονωτική ευωδιά του ιπποφαούς σε έναν υπέροχο συνδυασμό που θα σας ξεσηκώσει!

Συσκευασία: 75ml.

Δείτε επίσης

Vanilla Gold Pear 60ml Fruity Love Massage Oils by Swede
€ 10,38
Extase - Orange & Sandalwood Massage Oil 100ml by Shiatsu
€ 18,90   € 14,85
Senze Euphoria Massage Oil 75ml Vanilla/Sandalwood by Swede
€ 12,90   € 10,98
Massage Candle Sensual Island Blossom by Shunga
€ 26,90
Λάδι Massage Strawberry Dreams 236ml - The Naturals by Kamasutra
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή