Therapy Oil λάδι μασάζ με Φασκόμηλο, Βαλσαμέλαιο, Αρκευθο και Βασιλικό 30μλ Workshoap

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8795
Είδος Καλλυντικά Μασάζ
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Worksoap
Προέλευση Hellas
Το Λάδι Μασάζ για Μυϊκούς Πόνους Therapy Oil που τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, εμπλουτισμένο με φυσικά έλαια, πλούσια σε μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, και ποιοτικά αιθέρια έλαια με ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αναλγητική, μυοχαλαρωτική, ηρεμιστική, καταπραϋντική και αντισπασμωδική δράση, το οποίο θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των μυαλγιών, των πόνων στις αρθρώσεις, των ρευματισμών.

Το έλαιο Αμυγδάλου διαθέτει πλούσιες μαλακτικές και τονωτικές ιδιότητες, ενώ θεωρείται ιδανικό για μασάζ, καθώς δεν απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, ενώ βοηθά και τα χέρια να γλιστρούν.
Το έλαιο Φασκόμηλου με την τονωτική του δράση ενισχύει τους μυς και συμβάλλει στην καταπολέμηση των ρευματισμών, της αρθρίτιδας και των κραμπών.

Το Βαλσαμέλαιο με τη μοναδική αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αναλγητική του δράση, προσφέρει ταχεία ανακούφιση από πόνους μυών και αρθρώσεων, σπασμούς, τραβήγματα μυών ή ρευματικούς πόνους
Οι πλούσιες αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητές του καθιστούν το Καστορέλαιο ένα εξαιρετικό λάδι για την ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις και τους μυς.

Τα αιθέρια έλαια του Αρκεύθου, του Δεντρολίβανου και του Βασιλικού με τις αξιοσημείωτες θεραπευτικές τους ιδιότητες, ενισχύουν τη διέγερση του λεμφικού συστήματος και την τόνωση του κυκλοφορικού και ασκούν καταπραϋντική δράση σε κιρσούς, φλεβίτιδα και σπασμένα αγγεία. Επίσης, είναι ιδανικά για την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους, τη δυσκαμψία και τους πόνους της αρθρίτιδας και των ρευματισμών.
Το αιθέριο έλαίο Ευκαλύπτου με την αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση του τονώνει την τοπική κυκλοφορία και ανακουφίζει από τη χρόνια μυϊκή καταπόνηση και τους πόνους των ρευματισμών και της οστεοαρθρίτιδας.

Χρήση: Απλώστε λίγες σταγόνες στους αστραγάλους και τις αρθρώσεις, στα σημεία που πάσχουν και με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, κάντε ελαφρύ μασάζ.

Με σεβασμό στην παράδοση, μεράκι και επιμονή στην λεπτομέρεια, το εργαστήρι σαπωνοποιίας Worksoap στο Ηράκλειο της Κρήτης από το ξεκίνημά του, τον Οκτώβριο του 2013 είναι προσηλωμένο στη δημιουργία χειροποίητων, φυσικών προϊόντων άριστης ποιότητας, φτιαγμένων με συστατικά του τόπου μας, τα οποία έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αναδεικνύουν όλες τις θεραπευτικές και καλλυντικές τους ιδιότητες.
Επιστροφή στην κορυφή