Treasures of the Sea 100gr by Kamasutra

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6821
Είδος Bath & Body
Βάρος 100 gr
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Kamasutra
Ο χειμώνας αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για ένα ζεστό μπάνιο. Το νερό χαλαρώνει τους μυς και προσφέρει ηρεμία σε σώμα και νου. Η προσθήκη αλάτων στο νερό του μπάνιου - για θεραπευτικούς σκοπούς - έχει πολύ μεγάλη ιστορία. Γνωρίζουμε πως ήδη από το 2.700 π.Χ. οι Κινέζοι χρησιμοποιούσαν άλατα μπάνιου, ενώ οι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι τα εμπορευόντουσαν γνωρίζοντας καλά την αντισηπτική δράση των αλάτων στην ανθρώπινη επιδερμίδα.

Τα άλατα μπάνιου Treasures of the Sea μετατρέπουν ένα απλό μπάνιο σε ένα γαλάζιο ωκεανό, χαρίζοντας σωματική ανανέωση και ξεκούραση. Ένας καταπληκτικός συνδυασμός αλάτων και οργανικών συστατικών (λ.χ. άλατα Epsom, μπλε άλγη, σιτέλαιο κ.ο.κ.) προσφέρει στα άλατα Treasures of the Sea καταπληκτικές καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Τα άλατα Treasures of the Sea έχουν πραγματικά το καλύτερο άρωμα που έχουμε συναντήσει ποτέ σε αυτή τη κατηγορία προϊόντων. Σε κάθε κουτί συμπεριλαμβάνεται ένα αυθεντικό θαλασσινό κοχύλι, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως δοσομετρητή.

Δείτε επίσης

Honey Dust 50gr Honeysuckle by Kamasutra
€ 16,90   € 6,90
The Getaway Kit by Kamasutra
€ 44,80
Επιστροφή στην κορυφή