6 Πασχαλινά Αυγουλάκια

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7812
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 20,5 cm × 12,5 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης “ 6 Πασχαλινά Αυγουλάκια ” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" ύφος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε καλουπιού είναι περίπου 55gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “ 6 Πασχαλινά Αυγουλάκια” είναι 20,5cm x 12,5cm. Οι διαστάσεις για την κάθε “κυψέλη” είναι 7,0cm x 5,0cm και το βάθος 2,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

8 κυλινδρικά φορμάκια
€ 9,90
8 Ντόνατ Μικρά Φόρμα
€ 9,90
4 ανάγλυφα σχέδια
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή