8 Θαλασσινά Σχέδια Φόρμα

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2731
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 21,5 cm × 10,5 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “ 8 μικρά ανάγλυφα θαλασσινά σχέδια” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε “ κυψέλης” είναι περίπου από 10 - 13 gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “ 8 μικρά ανάγλυφα θαλασσινά σχέδια ” είναι 23cm x 11,2cm. Οι διαστάσεις της κυψέλης “ ψαράκι" είναι 5cm x 4,5cm και το βάθος της 2cm. Οι διαστάσεις της κυψέλης “ αστερίας" είναι 5cm x 5cm και το βάθος της 2cm. Οι διαστάσεις της κυψέλης “ μαργαριτάρι της θάλασσας" είναι 4cm x 3,5cm και το βάθος της 2cm. Οι διαστάσεις της κυψέλης “ κοχύλι " είναι 4,6cm x 4,2cm και το βάθος της 2cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

6 παραλληλόγραμμα φόρμα
€ 9,90
4 κλαδιά ελιάς
€ 9,90
6 οβάλ γεωμετρικά σχέδια
€ 9,90
6 χριστουγεννιάτικα σχέδια
€ 11,90
6 Καρδιές Ανάγλυφες Φόρμα
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή