6 εξωτικά λουλούδια

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5321
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 27 cm × 17 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, μπισκότα, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης με 6 εξωτικά λουλούδια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εντυπωσιακών ατομικών κέικ ή ταρτών, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 115gr.


Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “6 ανάγλυφα λουλούδια” είναι 27,0cm x 17,0cm. Η διάμετρος του κάθε “λουλουδιού” είναι λίγο πάνω από 7,0cm και το βάθος του 3,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

Κέικ Ατομικό Φόρμα
€ 3,90
4 Ανάγλυφα “One Leaf "
€ 12,90
6 Ηλιοτρόπια Φόρμα
€ 10,90
6 Μήλα Φόρμα
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή