Ρόδο & Γιρλάντα

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2741
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 6,5 cm and 7,5 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Το σετ με ανάγλυφο ρόδο και γιρλάντα στο πλάι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εντυπωσιακών ατομικών γλυκών, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 60gr για το ρόδο και 100gr για την γιρλάντα.

Η εξωτερική διάμετρος της φόρμας σιλικόνης με το ανάγλυφο ρόδο είναι 6,5cm, ενώ η εσωτερική διάμετρος είναι 5,0cm και το βάθος 2,5cm. Αντίστοιχα η εξωτερική διάμετρος της φόρμας με την ανάγλυφη γιρλάντα είναι 7,5cm, ενώ η εσωτερική διάμετρος είναι 6,0cm και το βάθος 2,5cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40οC μέχρι 230οC). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

6 οβάλ γεωμετρικά σχέδια
€ 9,90
6 Τριαντάφυλλα Φόρμα
€ 11,90
6 χριστουγεννιάτικα σχέδια
€ 11,90
6 εξωτικά λουλούδια
€ 9,90
Λατινικό Αλφάβητο 30 κυψέλες
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή