Κέικ Μεσαίο Φόρμα

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2641
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 21,0 cm × 11,0 cm × 6,0 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η φόρμα σιλικόνης κέικκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκού, ψωμιού, αλλά και για σαπούνια σε μεγάλη μπάρα (loaf). Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος του σαπουνιού θα είναι περίπου 770gr.

Οι εξωτερικές διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης κέικ μεσαίο είναι 21,0cm x 11,0cm x 6,0cm, ενώ οι εσωτερικές είναι 18cm x 9,5cm x 5,8cm .

Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας της συγκεκριμένης φόρμας, σας προτείνουμε να την τοποθετήσετε πάνω σε μία σχάρα προτού την γεμίσετε με τα υλικά σας. Έτσι όταν θα θελήσετε να τη τοποθετήσετε στο φούρνο ή να την μετακινήσετε δεν θα χρειαστεί να την "τραβήξετε" από τις άκρες της (υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η φόρμα λόγου του μεγάλου βάρους των υλικών).

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40C μέχρι 230C). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

15 Σαλιγκαράκια
€ 7,90
Earth Φόρμα με 4 Σχέδια
€ 11,90
4 ανάγλυφα σχέδια
€ 11,90
6 Ηλιοτρόπια Φόρμα
€ 10,90
8 Θαλασσινά Σχέδια Φόρμα
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή