Άλατα μπάνιου Epsom & Himalayan με άρωμα τριαντάφυλλο 100ml Sapon Skin Care

€ 6,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7072
Είδος Άλατα
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Άλατα μπάνιου Epsom & Himalayan με άρωμα τριαντάφυλλο από την εταιρία Sapon Skin Care. Ένας μοναδικός συνδυασμός, ο οποίος απότοξινώνει, συσφίγγει, αναζωογονεί και περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ξεχωριστή λάμψη και απαλότητα.

Τα άλατα Epsom, πηγή πλούσια σε μαγνήσιο και θειικό άλας, βοηθούν σημαντικά στην απόβολη των τοξινών από τον οργανισμό, ενώ τα άλατα των Ιμαλαΐων, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε σίδηρο και μαγνήσιο, συμβάλλουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, χαλαρώνοντας το σώμα από το στρες και την κούραση, αλλά και στην εξισορρόπηση του PH, προσφέροντας ομαλή και υγιή όψη στην επιδερμίδα.

Χρήση: Γεμίστε την μπανιέρα μέχρι τη μέση με χλιαρό νερό, ρίξτε μία μικρή ποσότητα από τα άλατα και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν καλά, ώστε να απελευθερωθούν όλες οι αρωματικές και θεραπευτικές τους ουσίες.

Ιδανικά και για ποδόλουτρο.
Για εξωτερική χρήση μόνο.

Έκεί όπου τα αγνά υλικά της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας φτιάχνονται μικρά “αριστουργήματατα”. Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Skin care έχουν χρησιμοποιηθεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, απόλυτα ελεγμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και εφοδιασμένες με σημαντικές ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Αλάτι Ιμαλαΐων Χονδρό 250gr
€ 2,90
Άλατα Epsom 250gr
€ 3,90
Ιμαλαϊων Άλας Λεπτόκοκκο 250gr
€ 2,90
Χονδρό Θαλασσινό Αλάτι 250gr
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή