Ψωρίαση, Έκζεμα 40ml DisoLine Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2685
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100219
Οι κρέμες με συστατικό το κερί μέλισσας (κεραλοιφές), απότελούν μία πολύ εξειδικευμένη κατηγορία καλλυντικών με εκπληκτικές ιδιότητες. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δεν περιέχουν νερό και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών για τη συντήρηση τους.

Το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει απότελεσματικά απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες - επιτρέποντας της όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενυδάτωση, "κρατώντας" την φυσική υγρασία παγιδευμένη μέσα στην επιδερμίδα.

Η κηραλοιφή Ψωρίαση, Έκζεμα DisoLine Elixirio, απότελεί την ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση της ψωρίασης. Σχεδιασμένη απόκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στην περιοχή που παρουσιάζει το πρόβλημα), η Psoriasis Relief έχει τετραπλή δράση. Ενυδατώνει, αναπλάθει, καταπραΰνει και αφαιρεί τα λευκά «λέπια» που έχουν δημιουργηθεί πάνω στην επιδερμίδα. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο έλαιο Καρύδας το οποίο ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Περιέχει ακόμα έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου το οποίο προάγει την κυτταρική αναγέννηση των ιστών, καθώς αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου του δέρματος. Περιέχει τέλος έλαιο Πασιφλώρας το οποίο έχει καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ είναι μια πλούσια τροφή βιταμινών και λιπαρών οξέων. Ταυτόχρονα διαθέτει ισχυρές αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η Ψωρίαση, Έκζεμα DisoLine Elixirio έχει εμπλουτιστεί με 100% καθαρά πολύτιμα αιθέρια έλαια τα οποία ενισχύουν τη δράση της. Περιέχει αιθέριο έλαιο Τειόδεντρο το οποίο έχει πανίσχυρες αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Η Ψωρίαση, Έκζεμα DisoLine Elixirio περιέχει ακόμα αιθέριο έλαιο Λιβάνι το οποίο είναι τονωτικό, καταπραϋντικό και αναζωογονητικό για την επιδερμίδα, καθώς και αιθέριο έλαιο Λεβάντα το οποίο είναι αντιφλεγμονώδεις, ανακουφίζει από τον πόνο και καταπραΰνει απότελεσματικά από τον κνησμό.

Όλες οι κεραλοιφές της DisoLine Elixirio περιέχουν αγνό αγριέλαιο η χρήση του οποίου αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το οποίο παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι εξωτερικών μολυσματικών παραγόντων).

Η Ψωρίαση, Έκζεμα DisoLine Elixirio εφαρμόζεται τοπικά πάνω στα σημεία της επιδερμίδας που παρουσιάζουν πρόβλημα. Μειώνει σταδιακά την αίσθηση του κνησμού, την ξηρότητα και την ερυθρότητα.

Ιδανικά συνδυάστε την Ψωρίαση, Έκζεμα DisoLine Elixirio με το Βάμμα για Δερματοπάθειες το οποίο χάρη στο συνδυασμό τριών ενεργών βοτάνων, αντιμετωπίζει το πρόβλημα από μέσα προς τα έξω (εσωτερική ενεργοποίηση του οργανισμού). Επισης εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε και την αντίστοιχη Κηραλοιφη για ψωριαση από την εταιρεια Φυσις.

Οι κρέμες με κερί μέλισσας - σε αντίθεση με τις συνηθισμένες φαρμακευτικές κρέμες - απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Για να χρησιμοποιήσετε τη Ψωρίαση, Έκζεμα DisoLine Elixirio απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα τοπικά στην επιδερμίδα και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απόρροφηθεί ομοιόμορφα. Επαναλάβετε πρωί -βράδυ, έχοντας φροντίσει να καθαρίσετε καλά (με νερό και σαπόύνι) την περιοχή πριν από την εφαρμογή της κρέμας. Τα απότελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Τα προϊόντα με κερί θα πρέπει να απόφεύγονται από άτομα με διαπιστωμένες αλλεργίες στα προϊόντα μέλισσας (μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη κ.ο.κ.).

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή