Κεραλοιφή για Κάλους 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6680
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100677
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Κάλους από την εταιρία Disoline Elixirio. Η πλούσια σε φυτικά, ευεργετικά συστατικά σύνθεσή της, διαπερνώντας το σκληρό δέρμα φτάνει στις βαθύτερες στοιβάδες του, μαλακώνοντας την προβληματική περιοχή και καθιστώντας ευκολότερη την αφαίρεση των κάλων, ενώ παράλληλα περιποιείται με μοναδικό τρόπο την επιδερμίδα.


Η Καλέντουλα, φυτό πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία διαθέτει πολύτιμες θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πληγών, ελκών, κάλων, αμυχών, ενώ λόγω της ισχυρής καταπραϋντικής της δράσης είναι ιδανική για την φροντίδα των δερματικών ερεθισμών.

Το Χαμομήλι, πλούσιο στην αντιφλεγμονώδη ουσία αζουλένιο, καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και την προστατεύει από τοπικές λοιμώξεις, φλεγμονές και μυκητιάσεις

Τα αιθέρια έλαια του Κυπαρισσιού και του Λεμονιού με τις αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και στυπτικές τους ιδιότητες προστατεύουν το δέρμα από μολύνσεις και ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τοξίνες και ρύπους, καθαρίζοντας και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σε βάθος.

Καλέντουλα, χαμομήλι, κυπαρίσσι, λεμόνι.
Επιστροφή στην κορυφή