Καρπούζι και Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1836
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Καρπουζιού και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με λάδι σπόρων καρπουζιού (γνωστό και ως Ootanga ή Kalahari Oil), το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα θρεπτικό λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του σε ψευδάργυρο, σίδηρο και ακόρεστα λιπαρά (κυρίως ολεϊκά και λινολεϊκά οξέα). Το συγκεκριμένο σαπούνι είναι ιδανικό για άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα καταπολεμόντας κοκκινίλες και ερεθισμούς. Έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και συμβάλει στην ενίσχυση του ζωντανού "τοίχους" των κυτάρων, αντιμετωπίζοντας έτσι αλλεργίες που προκαλούνται κυρίως από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Το σαπούνι Καρπουζιού και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.
Επιστροφή στην κορυφή