Πρόπολη και Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1837
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Προπόλης και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με προπόλη, τη ρητινώδη ουσία που χρησιμοποιούν οι μέλισσες για να στεγανοποιήσουν και να απολυμάνουν το εσωτερικό της φωλιάς τους. Η προπόλη είναι γνωστή για τις ισχυρές βακτηριοκτόνες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της. Το συγκεκριμένο σαπούνι είναι ιδανικό για άτομα με δερματικά προβλήματα όπως είναι τα σπυριά, τα εξανθήματα, η ψωρίαση και η ακμή. Προστατεύει την επιδερμίδα από μολύνσεις και μύκητες και την αφήνει λεία και απαλή. Το σαπούνι Προπόλης και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με αβοκάντο Disoline Elixirio 100gr
€ 3,90
Σαπούνι Φύκια Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή