Πρόπολη & μέλι 100gr από την My Bee

€ 4,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4793
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία My Bee
Barcode 5200130180015
Η ελληνική εταιρία my bee κάνει τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο που προσφέρει η μέλισσα για να παράγει φυσικά προϊόντα ομορφιάς, ευεξίας και προστασίας με βάση την πρόπολη! Σεβόμενη απόλυτα το περιβάλλον και την ισορροπημένη συνύπαρξη ανθρώπου και μέλισσας, προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό φυσικά και βιολογικά προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα της ελληνικής φύσης!

Το «Σαπούνι Πρόπολη & Μέλι» της εταιρίας Μybee είναι ένα εξαιρετικό προιόν καθαρισμού, ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια. Παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας πρόπολη, βιολογικό μέλι και φυσική σαπουνόμαζα, χωρίς επιπρόσθετο χρώμα και άρωμα.
Η πρόπολη περιέχει μαλακτικά και ενυδατικά στοιχεία που συντελούν στην ανανέωση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Έχει αντιβιοτική και αντισηπτική δράση και συμβάλλει στην καταπολέμηση των βακτηρίων που δημιουργούν σπυράκια και ατέλειες στην επιδερμίδα. Το μέλι χαρίζει ενυδάτωση και μεταξένια υφή στο δέρμα και καταπολεμά τους ερεθισμούς προσφέροντας υγεία και λάμψη.
Είναι ιδανικό για ξηρό και κανονικό δέρμα, αλλά και για δερματικά προβλήματα, εξαιτίας των ευεργετικών συστατικών της πρόπολης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου και δεν δημιουργεί δάκρια, καθώς περιέχει ουδέτερο PH. Δημιουργεί αρκετό αφρό και απομακρύνει τη λιπαρότητα άμεσα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ έχει πολύ διακριτικό άρωμα. Κατάλληλο για την περιποίηση και των παιδιών. Ιδανικό και για το ξύρισμα.
Επιστροφή στην κορυφή