Μάρτιος - Σαπούνι Γιασεμί 100gr από LN Handmade Soaps

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5910
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Το υπέροχο, αρωματικό γιασεμί ξεκινά να ανθίζει τις πρώτες, ζεστές μέρες της άνοιξης! Δικαιωματικά το σαπούνι γιασεμί, φτιαγμένο με βάση σαπουνιού γλυκερίνης εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και αιθέριο έλαιο γιασεμιού, ανήκει στον Μάρτιο, τον μήνα που προαναγγέλλει την έλευση της Άνοιξης!

Η φυτική γλυκερίνη και το λάδι καριτέ, συστατικά πλούσια σε ενυδατικούς και μαλακτικούς παράγοντες, προσφέρουν θρέψη στους ιστούς της επιδερμίδας επαναφέροντας τη χαμένη ελαστικότητά της, ενώ παράλληλα εξισορροπούν τη λιπαρότητα και απομακρύνουν το σμήγμα. Το αιθέριο έλαιο γιασεμί θεωρείται ιδανικό για την φροντίδα του ξηρού, ευαίσθητου και ώριμου δέρματος, καθώς επιδεικνύει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, ενώ με τις χαλαρωτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες και το ζεστό, μεθυστικό του άρωμα δημιουργεί μοναδική αίσθηση ευεξίας. Ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Συσκευασία 100g.

Η εταιρία LN handmade soaps δημιουργήθηκε το 2018. Βάση της φιλοσοφίας της είναι η μύηση του καταναλωτή στο χώρο του φυσικού και η δημιουργία προϊόντων φτιαγμένων με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελείται από 12 χειροποίητα σαπούνια, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η εξαιρετική αυτή ιδέα γεννήθηκε με βάση τον χρόνο ανθοφορίας των βοτάνων στη φύση, καθώς τα κύρια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν.

Στα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (κρητικό), γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ποιοτικά φυτικά έλαια και καθαρά αιθέρια έλαια με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά φυσικού σαπουνιού και όχι ενός συνθετικού καθαριστικού.
Τέλος, στη συσκευασία του κάθε σαπουνιού αναγράφεται η μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.
Μία πραγματικά υπέροχη πρόταση δώρου!
Επιστροφή στην κορυφή