Κανέλα και ελαιόλαδο Bellas

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5728
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Παραδοσιακό, χειροποίητο σαπούνι με ελαιόλαδο και κανέλα από την εταιρία Bellas. Το ελαιόλαδο περιέχει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την παράλληλα να διατηρεί την ελαστικότητα της. Το αιθέριο έλαιο της κανέλας θεωρείται ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό, το οποίο επιδεικνύει ταυτόχρονα σημαντική αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή δράση. Είναι ιδιαίτερα τονωτικό για το κυκλοφορικό - προκαλεί υπεραιμία - ενώ παράλληλα αφαιρεί την λιπαρότητα, διατηρεί τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και προλαμβάνει την δημιουργία ρυτίδων.
Το σαπούνι ελαιολάδου με μαστίχα είναι κατάλληλο για πολύ λιπαρές, θαμπές και με τάση για ακμή επιδερμίδες Με άρωμά του…συναρπάζει

Χωρίς χημικά πρόσθετα, αφριστικούς παράγοντες, τεχνητά χρώματα και αρώματα.
Πλένετε καθημερινά, όσες φορές επιθυμείτε. Κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια.

Τα ελαιοσάπουνα Bellas είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για δέρματα με ευαισθησίες ή αλλεργίες. Σέβονται την χλωρίδα της επιδερμίδας και διατηρούν την φυσική υγρασία ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Είναι κατάλληλα για μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα, καθαρισμό ευαίσθητων περιοχών, καθαρισμό προσώπου, πλύσιμο βρεφών, περιποίηση κατάκλισης.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με μαστίχα από Dakri
€ 2,90
Σαπούνι Σοκολάτα Με Λούφα Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι με Μέλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Επιστροφή στην κορυφή