Ρόδι Sαπούνι Eλαιολάδου από Rizes Crete

€ 1,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5966
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas (Crete)
Χειροποίητο σαπούνι με Ελαιόλαδο και Ρόδι από την εταιρία Rizes Crete. Ένας φυσικός συνδυασμός καθαριότητας και φροντίδας με πλούσια θρεπτική και αναζωογονητική δράση που θα σας χαρίσει ένα λαμπερό, απαλό και πεντακάθαρο δέρμα. Κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Το αγνό, παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου αποτελεί μέρος της κληρονομιάς της πατρίδας μας, καθώς χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την προσωπική υγιεινή και φροντίδα των Ελλήνων. Το ελαιόλαδο, προϊόν με πλούσια ενυδατική και θρεπτική δράση για το δέρμα, διαθέτει φυσικά αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες συσφίγγουν και τονώνουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των ρυτίδων.

Το εκχύλισμα Ροδιού, γνωστό για τις αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές και τονωτικές του ιδιότητες, καταπολεμά τις συνέπειες των επιβλαβών περιβαλλοντικών παραγόντων, του στρες και της μόλυνσης, αναγεννά την επιδερμίδα, ενώ λόγω της ισχυρής αντιγηραντικής του δράσης, εμποδίζει το σχηματισμό των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, καθώς διεγείρει τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του δέρματος, συμβάλλοντας σημαντικά στον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων και την πάχυνση της επιδερμίδας.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. 100g.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με μαστίχα & χαμομήλι από Dakri
€ 2,90
Καρπούζι και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι με μαστίχα και γάλα γαϊδούρας 100gr Dakri
€ 5,90   € 5,60
Σαπούνι Λεβάντα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή