Σαπούνι ελαιολάδου με κατράμι και αιθέριο έλαιο δενδρολίβανο 100gr Λεσβιακή Γη

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8642
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Λεσβιακή Γη
Προέλευση Hellas
Barcode 5214000269380
Απολαύστε μία ευεργετική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας του ευαίσθητου/ προβληματικού δέρματος με το εξαιρετικό σαπούνι ελαιολάδου με κατράμι και αιθέριο έλαιο δενδρολίβανο από την εταιρία Λεσβιακή Γη. Ένα 100% υποαλλεργικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, κατάλληλο για τον καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Το κατράμι έχει εξαιρετική δράση ενάντια σε πολλές δερματικές ασθένειες, όπως μυκητιάσεις και δερματίτιδες, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των συμπτωμάτων του εκζέματος και της ψωρίασης. Επίσης, είναι κατάλληλο για την πλύση των ευαίσθητων περιοχών σε περιπτώσεις μακροχρόνιας κατάκλισης Τέλος, είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά και περιπτώσεις πιτυρίδας, τριχόπτωσης και ξηροδερμίας.

Το δενδρολίβανο θεωρείται ισχυρό τονωτικό για τα μαλλιά, καθώς μέσω της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος στον θύλακα της τρίχας ενθαρρύνεται η αύξηση της τριχοφυΐας, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει και στην προστασία του χρώματος.

Το ελαιόλαδο ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες Α, D, E και K, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών παθήσεων, όπως η ψωρίαση και το έκζεμα.

Αντιβακτηριακό, Αντισηπτικό, Αντιφλεγμονώδες, Αποτοξινωτικό, Επουλωτικό, Ενυδατικό, Χαλαρωτικό, Ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων/ εγκαυμάτων.

Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης παραδοσιακών φυσικών σαπουνιών με έδρα τη Μόρια της Λέσβου

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκίμηση της ελιάς στο νησί και έχοντας ως κύριο μέλημά της την ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία, παράγει 100% αγνό σαπούνι ελαιολάδου χρησιμοποιώντας την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 80 χρόνια. Τα σαπούνια της είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη πλακών και σε ποικιλία αρωμάτων.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή