Χίος Σαπούνι Ελαιολάδου 100gr από Ελάα

€ 2,50 € 1,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6245
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123326048
Εταιρεία Ελαα
Χειροποίητα σαπούνια από την εταιρία Ελάα από αγνό ελληνικό ελαιόλαδο, εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα βοτάνων από την ελληνική φύση και πλούσια φυτικά έλαια, για βαθιά καθαριότητα, εντατική θρέψη και ενυδάτωση και βελούδινη απαλότητα, κατάλληλα για όλη την οικογένεια και για όλους τους τύπους δέρματος.

Το χειροποίητο σαπούνι Ελαιολάδου Chios που τώρα μπορείτε να αγοράσετε με ευκολία, άνεση και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο, αλόη, βούτυρο κακάο και πανθενόλη είναι ένα φυσικό προϊόν με εξαιρετικές καθαριστικές και κοσμετολογικές ιδιότητες.

Το ελαιόλαδο, χάρη στις σημαντικές μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Η πλούσια σε βιταμίνες Ε και Α σύστασή του, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητά του σε β-καροτένιο διεγείρει τη δημιουργία νέων κυττάρων, επιβραδύνει την ανάπτυξη των ρυτίδων και χαρίζει στην επιδερμίδα νεανική όψη. Η αλόη βέρα και η πανθενόλη θεωρούνται ιδιαίτερα θρεπτικά, ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά. Μαλακώνουν, αναζωογονούν και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ επιπλέον, η αλόη δρα και ως αντισηπτικό, καταπολεμώντας βακτήρια, μύκητες και ιούς. Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και επουλωτικές του ιδιότητές Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών, των “αποχρωματισμών” της επιδερμίδας, των μαύρων κύκλων, καθώς και των ρυτίδων.

Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Για όλους τους τύπους δέρματος. 100g.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Σοκολάτα Φράουλα Laurus Nobilis
€ 4,50
Λεβάντα και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι Άγριο Τριαντάφυλλο Laurus Nobilis
€ 4,50
Λεβάντα και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή