Eros Σαπούνι Ελαιολάδου 100gr από Ελάα

€ 2,50 € 1,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6248
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123326024
Εταιρεία Ελαα
Χειροποίητα σαπούνια από την εταιρία Ελάα από αγνό ελληνικό ελαιόλαδο, εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα βοτάνων από την ελληνική φύση και πλούσια φυτικά έλαια, για βαθιά καθαριότητα, εντατική θρέψη και ενυδάτωση και βελούδινη απαλότητα, κατάλληλα για όλη την οικογένεια και για όλους τους τύπους δέρματος.

Το χειροποίητο σαπούνι Ελαιολάδου Eros που τώρα μπορείτε να αγοράσετε με ευκολία, άνεση και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο και εκχύλισμα αλόης είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει, ενώ παράλληλα καταπραΰνει τυχόν εξανθήματα, κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Το ελαιόλαδο, χάρη στις σημαντικές μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Η πλούσια σε βιταμίνες Ε και Α σύστασή του, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητά του σε β-καροτένιο διεγείρει τη δημιουργία νέων κυττάρων και χαρίζει στην επιδερμίδα νεανική όψη. Η αλόη, πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες Β1, Β2, Β6, Α, Ε και C διαθέτει ισχυρές αντι-ιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά τη διαδικασία επούλωσης, από εγκαύματα ή ερεθισμούς. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ενυδατική για το σώμα και το πρόσωπο ανακουφίζοντας το δέρμα από την ξηρότητα και τον κνησμό.
Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Για όλους τους τύπους δέρματος. 100g.
Επιστροφή στην κορυφή