Αντισηπτικό σαπούνι 100gr by Dextrasept

€ 2,90 € 1,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6877
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Barcode 5200123327069
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Dextrasept
Σε εποχές ιδιαίτερα απαιτητικές αναφορικά με τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να υιοθετούνται και να εφαρμόζονται συνολικά, η εταιρία Dextrasept, διατηρώντας τη θεμελιώδη αρχή της που δεν είναι άλλη από τη σύνδεση όλων μας με τη φύση, δημιουργεί κατάλληλα, για τις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες, προϊόντα, τα οποία, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, αποσκοπούν στην καθολική προστασία, στοχεύοντας για πρώτη φορά στην ήπια αντισηψία του προσώπου, της κύριας εισόδου μικροβίων στον οργανισμό.

Χρησιμοποιώντας τη φρεσκάδα των πρώτων υλών από τη μεσογειακή φύση, η εταιρία, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες, δημιούργησε το Dextrasept Mild Antiseptic, ένα φυσικό, ήπιο αντισηπτικό σαπούνι, ιδανικό για την περιποίηση και προστασία του προσώπου, των χεριών και του σώματος. Μία συνολική λύση, η οποία, πέραν της φυσικής και αξιόπιστης θωράκισης της επιδερμίδας από τα βακτήρια, προσφέρει και εξαιρετική φροντίδα στο δέρμα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών του σαπουνιού χαρίζουν στην επιδερμίδα θρέψη, ενυδάτωση, ελαστικότητα και αναζωογόνηση, διατηρώντας την καθαρή, λαμπερή και υγιή. Τα φυσικά λιπίδια και οι βιταμίνες Ε και Α από την ελιά ενυδατώνουν το δέρμα με απόλυτα φυσικό τρόπο, ενώ η αλόη, η πανθενόλη και το βούτυρο καριτέ παρέχουν προστασία από την ξηρότητα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Τέλος, το τεϊόδεντρο καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δερματικά προβλήματα και ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για ήπια αντισηψία με απόλυτα φυσικά μέσα, χωρίς τη βοήθεια χημικών. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. Δερματολογικά ελεγμένο. Συσκευασία 100gr.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή