Σαπούνι Detox 110gr by Sapon

€ 6,50 € 5,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7018
Είδος Σαπούνια
Βάρος 110 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180059
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι προσώπου εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και ενεργό άνθρακα από την εταιρία Sapon Skin Care. Η πλούσια σε ενεργά συστατικά σύνθεσή του καθαρίζι σε βάθος και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της φωτεινότητα, απαλότητα και νεανική όψη.

Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα. Η αντιοξειδωτική του λειτουργία εμποδίζει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες, βοηθά στη θεραπεία πολλών δερματικών παθήσεων και προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης και του εκζέματος.

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι επίσης, και οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες, οι οποίες το έχουν αναδείξει σε πραγματικό ιάμα για την καταπολέμηση των δερματικών λοιμώξεων, αλλά και οι ενυδατικές του επιδράσεις, οι οποίες το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές, φυσικό ενυδατικό. Ο ενεργός άνθρακας προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα, καθώς δεσμεύει και απομακρύνει ρύπους, νεκρά κύτταρα και τοξίνες από τους πόρους και την επιφάνειά του αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Ιδανικό και για λιπαρά δέρματα. Κατά την συσκευασία 110gr

Δείτε επίσης

Σαπούνι Φύκια Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι με Πούδρα Αγριοκέρασου 100gr Sapon
€ 6,80   € 6,12
Σαπούνι Άργιλος & Μέλι Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή