Κόκκινος Πηλός και Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1832
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Κόκκινου Πηλού και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με κόκκινο πηλό, τα ένζυμα του οποίου (πάνω από 50) χρησιμεύουν για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο σαπούνι χρησιμοποιείται για τον βαθύ καθαρισμό των πόρων, ο οποίος επαναφέρει την επιδερμίδα στα φυσιολογικά επίπεδα λιπαρότητας. Καταπολεμά τα σπυριά και τα μαύρα στίγματα και συμβάλει στην αντιμετώπιση ακόμη και σοβαρών περιπτώσεων δερματικών παθήσεων όπως είναι λ.χ. η ακμή. Το σαπούνι Κόκκινου Πηλού και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Φυτικό σαπούνι με μέλι Σουλιώτης
€ 3,90
Σαπούνι για Κατοικίδια 90gr Sapon
€ 6,60   € 5,74
Σαπούνι με Aloe & Μανταρίνι 115gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι Αγιόκλημα 115gr Sapon
€ 6,60   € 5,94
Επιστροφή στην κορυφή