Σαπούνι με Πούδρα Αγριοκέρασου 100gr Sapon

€ 6,80 € 6,12


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7032
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180134
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι, με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο και πούδρα αγριοκέρασου, ιδανικό για την απαλή απολέπιση του προσώπου, από την εταιρία Sapon Skin Care. Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσής του θρέφουν, ενυδατώνουν και καθαρίζουν την επιδερμίδα σε βάθος, χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα και λάμψη.

Το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο κακάο είναι δύο από τα πιο ισχυρά φυσικά, μαλακτικά συστατικά με εξαιρετική θεραπευτική δράση για την επιδερμίδα. Έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν βαθιά στο δέρμα παρέχοντας διαρκή υγρασία στους ιστούς και να δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα φυλάσσοντας την υγρασία εκεί. Επιπλέον, φαίνεται ότι μπορούν να διεγείρουν το κολλαγόνο και να παράγουν ελαστίνη, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Η πούδρα αγριοκέρασου είναι ιδανική για απαλή απολέπιση, καθώς βοηθά ενεργά τον καθαρισμό των πόρων βελτιώνοντας την όψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Κατά την συσκευασία 100gr.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή