Σαπούνι για Κατοικίδια 90gr Sapon

€ 6,60 € 5,74


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7033
Είδος Σαπούνια
Βάρος 90 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Χειροποίητο σαπούνι για το αγαπημένο σας κατοικίδιο εμπλουτισμένο με κρητικό παρθένο ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια σιτρονέλας, λεβάντας και ευκάλυπτου από την εταιρία Sapon Skin Care. Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μικρών σας φίλων το Pet Soap θα καθαρίσει απαλά το τρίχωμα του σκύλου σας χωρίς να το ερεθίσει, ενώ τα ευεργετικά έλαια της σύνθεσής του ασκώντας χαλαρωτική επίδραση στο νευρικό του σύστημα θα αποβάλουν το στρες, θα ξεκουράσουν τους μύες και θα τον προστατεύσουν από τις περιβαλλοντικές απειλές.

Το ελαιόλαδο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, θρεπτικών και ενυδατικών συστατικών περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα του τετράποδου φίλου σας διατηρώντας το τρίχωμά του απαλό και λαμπερό. Το έλαιο της σιτρονέλας είναι γνωστό ως η αποτελεσματικότερη φυσική προστασία ενάντια στα κουνούπια, τους ψύλλους και τα άλλα έντομα, ενώ τα έλαια της λεβάντας και του ευκάλυπτου, εκτός από τις σημαντικές εντομοαπωθητικές τους ιδιότητες, επιδεικνύουν και ισχυρή αντισηπτική, αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή δράση, συμβάλλοντας στην ταχύτερη επούλωση ελκών και πληγών, αλλά και στην πρόληψη περαιτέρω μόλυνσης, κρατώντας το δέρμα του σκύλου σας υγιές και καθαρό. Επιπλέον, η λεβάντα με την ηρεμιστική της δράση, θα χαλαρώσει και θα ανακουφίσει τον μικρό σας φίλο από τον κνησμό.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Ολοι οι τύποι δέρματος. Κατα την συσκευασία: 90gr.
Επιστροφή στην κορυφή