Φυσικό σαπούνι ελαιολάδου με γάλα γαϊδούρας 100gr Rizes Crete

€ 1,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7272
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Rizes Crete
Προέλευση Hellas
Barcode 5200120445674
Χειροποίητο, φυσικό σαπούνι ελαιολάδου εμπλουτισμένο με γάλα γαϊδούρας από την εταιρία RIZES Crete. Ένα εξαιρετικό προϊόν με πλούσιο, κρεμώδη αφρό, το οποίο καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει, απαλύνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την ξηρότητα, τους ερεθισμούς και τη γήρανση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για όλη την οικογένεια. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το γάλα της γαϊδούρας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια και ceramides ουσίες, οι οποίες επανορθώνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα, συνθέτοντας ένα μεγάλο μέρος της κεράτινης στιβάδας της, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό τη γήρανση του δέρματος και προσφέροντας ανάπλαση και αναγέννηση. Επιπλέον, είναι ιδανικό για την ξηροδερμία, καθώς προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας ενυδατώνοντάς την σε βάθος, ενώ είναι κατάλληλο και για την επούλωση ελαφριών πληγών και εκζεμάτων, καθώς και για την καταπράυνση της ακμής.
Το ελαιόλαδο με τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες θρέφει, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος χαρίζοντάς του λάμψη και απαλότητα.

Τα καλλυντικά RIZES δεν περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή