Ιανουάριος - Σαπούνι Καφέ 100gr από LN Handmade Soaps

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5908
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Για τους περισσότερους μια καλή μέρα ξεκινά με έναν αρωματικό καφέ! Γιατί και η πρώτη μέρα του χρόνου να μη ξεκινήσει λοιπόν με ένα μυρωδάτο σαπούνι καφέ;

Χειροποίητο σαπούνι με ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, καφέ και τριμμένους κόκκους ελληνικού καφέ...για ένα υπέροχο, καινούριο ξεκίνημα!

Το ελαιόλαδο θεωρείται αποδεδειγμένα μία από τις σημαντικότερες πηγές αντιοξειδωτικών (βιταμίνες Α, Ε και πολυφαινόλες), ουσίες. που καθυστερούν τα συμπτώματα της γήρανσης, αναδομούν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα χωρίς να την στεγνώνουν ή να την απογυμνώνουν από τα φυσικά της έλαια. Το λάδι καρύδας είναι ένα ιδιαίτερα θρεπτικό έλαιο, πλούσιο και αυτό σε αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη Ε, καθώς και σε φυσικά αντιβακτηριδιακά οξέα και φυσικά λίπη, τα οποία έχουν την ιδιότητα να εισχωρούν βαθιά ενυδατώνοντας και μαλακώνοντας το δέρμα, λειτουργώντας παράλληλα και ως προστατευτικό "τείχος" ενάντια στην περιβαλλοντική μόλυνση και τις ελεύθερες ρίζες. Ο καφές, γνωστή και αυτή πηγή αντιοξειδωτικών και καφεΐνης, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στην σύσφιξη της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό δε με τους τριμμένους κόκκους του ελληνικού καφέ προάγει τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος προσφέροντάς ανανέωση, ζωντάνια και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Συσκευασία 100g.

Η εταιρία LN handmade soaps δημιουργήθηκε το 2018. Βάση της φιλοσοφίας της είναι η μύηση του καταναλωτή στο χώρο του φυσικού και η δημιουργία προϊόντων φτιαγμένων με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελείται από 12 χειροποίητα σαπούνια, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η εξαιρετική αυτή ιδέα γεννήθηκε με βάση τον χρόνο ανθοφορίας των βοτάνων στη φύση, καθώς τα κύρια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν.

Στα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (κρητικό), γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ποιοτικά φυτικά έλαια και καθαρά αιθέρια έλαια με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά φυσικού σαπουνιού και όχι ενός συνθετικού καθαριστικού.
Τέλος, στη συσκευασία του κάθε σαπουνιού αναγράφεται η μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.
Μία πραγματικά υπέροχη πρόταση δώρου!

Δείτε επίσης

Ελαιόλαδο Παραδοσιακό OlivAloe
€ 3,50
Σαπούνι Προσώπου από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Βρώμη και Γάλα Αρκαδική Γη
€ 6,90
Κόκκινος Πηλός και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι Φύκια Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή