Σαπούνι Χαλεπίου με Άνθρακα 100gr Najel

€ 5,00 € 4,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8504
Είδος Περιποίηση Προσώπου / Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 gr
Προέλευση France
Εταιρεία Najel
Barcode 3760061220959
Το σαπούνι Χαλεπίου ή σαπούνι Aleppo (χειροποίητο, σκληρό σαπούνι με βάση το δαφνέλαιο από το Χαλέπι της Συρίας) είναι ένα από τα γνωστότερα προϊόντα ομορφιάς με μακρά διαδρομή στον χρόνο. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την επούλωση πληγών και την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως η δερματίτιδα, η ακμή και το έκζεμα.

Είναι απαλό, ενυδατικό και φυσικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες, παιδιά, βρέφη ακόμα και κατοικίδια. Κατάλληλο για το ευαίσθητό δέρμα και τις δερματικές αλλεργίες. Το σαπούνι Χαλεπίου με Άνθρακα της εταιρείας Najel είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθημερινής περιποίησης, φτιαγμένο με μεράκι, από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Συνίσταται για καθημερινή χρήση, καθώς παρέχει στην επιδερμίδα σας την λάμψη, τη φρεσκάδα και την καθαριότητα που τής αξίζει. Η καταπληκτική καθαριστική δύναμη του άνθρακα απομακρύνει τις τοξίνες και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα, ενώ ο εξαιρετικός συνδυασμός των βιολογικών ελαίων ελιάς και δάφνης χαρίζει στο σαπούνι ισχυρές καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος.

Ο άνθρακας είναι ευρέως γνωστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα. Είναι ιδανικός για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Επιπλέον συμβάλλει στη θεραπεία της ακμής, καθώς καθαρίζει και απομακρύνει τη λιπαρότητα, τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες από το δέρμα, ενώ οι αντιμικροβιακές του ιδιότητες βοηθούν στην πρόληψη των δερματικών λοιμώξεων. Τέλος, έχει την ιδιότητα να καθιστά το δέρμα πιο σφριγηλό και πιο σφιχτό με γρήγορους ρυθμούς, καθώς επίσης και να αποτρέπει την πρόωρη γήρανση βοηθώντας στην εξάλειψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
Το Ελαιόλαδο ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Περιέχει βιταμίνες Α, D, E και K, οι οποίες είναι ωφέλιμες για το δέρμα καθώς μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών παθήσεων, όπως η ψωρίαση και το έκζεμα.

Το έλαιο Δάφνης διαθέτει φυσικές αντιμυκητιακές, αντιβακτηριακές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής, ενώ ταυτόχρονα έχει πλούσια ενυδατική δράση και ενδείκνυται για τα ξηρά δέρματα. Με τη χρήση του δαφνελαίου στο τριχωτό της κεφαλής προλαμβάνεται η τριχόπτωση και η ψαλίδα.

Η SAS | NAJJAR είναι μια γαλλική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή φυτικών καλλυντικών προϊόντων από ελαιόλαδο και δαφνέλαιο. Δημιουργήθηκε το 1900 από την οικογένεια Najjar στο Χαλέπι της Συρίας και έως σήμερα ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής από την καλλιέργεια των πρώτων υλών και την παρασκευή του σαπουνιού και των προϊόντων ομορφιάς μέχρι και τη διανομή χωρίς να χρησιμοποιεί μεσάζοντες.

Ο τύπος και η διαδικασία παρασκευής του σαπουνιού δεν έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Ελαιόλαδο, δαφνέλαιο και νερό αναμιγνύονται με καυστική σόδα (διοξείδιο του νατρίου) θερμαίνονται και στη συνέχεια αφήνονται να κρυώσουν. Τα σαπούνια κόβονται σε κομμάτια και στη συνέχεια τοποθετούνται σε σκιερό μέρος για τουλάχιστον επτά μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων το χρώμα του σαπουνιού αλλάζει από πράσινο στο χαρακτηριστικό καφέ -κίτρινο χρώμα. Η συγκέντρωση δαφνέλαιου στο σαπούνι (από 2% -30%) προσδιορίζει την ποιότητα και το κόστος του.

Συσκευασία: 100ml
Επιστροφή στην κορυφή