Σαπούνι Χαλεπίου με Άργιλο Rhassoul & Έλαιο Αργκάν 100gr Najel

€ 4,69


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8505
Είδος Περιποίηση Σώματος / Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Najel
Προέλευση France
Barcode 3760061223271
Το σαπούνι Χαλεπίου ή σαπούνι Aleppo (χειροποίητο, σκληρό σαπούνι με βάση το δαφνέλαιο από το Χαλέπι της Συρίας) είναι ένα από τα γνωστότερα προϊόντα ομορφιάς με μακρά διαδρομή στον χρόνο.. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την επούλωση πληγών και την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως η δερματίτιδα, η ακμή και το έκζεμα.

Είναι απαλό, ενυδατικό και φυσικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες, παιδιά, βρέφη ακόμα και κατοικίδια. Κατάλληλο για το ευαίσθητό δέρμα και τις δερματικές αλλεργίες.
Δώστε στην επιδερμίδα σας λάμψη και ζωτικότητα με το σαπούνι Χαλεπίου της εταιρείας Najel εμπλουτισμένο με έλαιο αργκάν και άργιλο Rhassoul και αφεθείτε σε ένα μοναδικό ταξίδι στην καρδιά του Άτλα και του Μαρόκο. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Ο άργιλος Rhassoul σε συνδυασμό με το έλαιο Αργκάν αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή, λαμπερή και σφριγηλή, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει από τους ρύπους και συσφίγγει τους πόρους.

Η άργιλος Rhassoul θεωρείται ως η πιο ισχυρή ουσία για την αποτοξίνωση του δέρματος. Είναι πλούσια σε οξείδιο του πυριτίου, μαγνήσιο και ασβέστιο και θεωρείται ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος Έχει την ικανότητα να μειώνει την ξηρότητα, αλλά και την λιπαρότητα του δέρματος. Επίσης, αυξάνει την ελαστικότητα και απολεπίζει σε βάθος την επιδερμίδα, καθαρίζοντας τους φραγμένους πόρους από ρύπους και νεκρά κύτταρα.

Η σύνθεσή του argan oil - ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες, κυρίως A και Ε, λιπαρά οξέα (ωμέγα 6 και 9) και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες - το καθιστά ιδιαίτερα ευεργετικό για το δέρμα. Θεωρείται ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας παγιδεύοντας την απαραίτητη υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα επιβραδύνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης, λειαίνοντας το δέρμα και μειώνοντας τις ρυτίδες. Επίσης, αναζωογονεί και αναδομεί την επιδερμίδα, ανανεώνοντας τα κύτταρά της χαρίζοντας νεανική και σφριγηλή όψη.

Το Ελαιόλαδο ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Περιέχει βιταμίνες Α, D, E και K, οι οποίες είναι ωφέλιμες για το δέρμα καθώς μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών παθήσεων, όπως η ψωρίαση και το έκζεμα.

Το έλαιο Δάφνης διαθέτει φυσικές αντιμυκητιακές, αντιβακτηριακές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής, ενώ ταυτόχρονα έχει πλούσια ενυδατική δράση και ενδείκνυται για τα ξηρά δέρματα. Με τη χρήση του δαφνελαίου στο τριχωτό της κεφαλής προλαμβάνεται η τριχόπτωση και η ψαλίδα.

Η SAS | NAJJAR είναι μια γαλλική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή φυτικών καλλυντικών προϊόντων από ελαιόλαδο και δαφνέλαιο. Δημιουργήθηκε το 1900 από την οικογένεια Najjar στο Χαλέπι της Συρίας και έως σήμερα ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής από την καλλιέργεια των πρώτων υλών και την παρασκευή του σαπουνιού και των προϊόντων ομορφιάς μέχρι και τη διανομή χωρίς να χρησιμοποιεί μεσάζοντες.

Ο τύπος και η διαδικασία παρασκευής του σαπουνιού δεν έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Ελαιόλαδο, δαφνέλαιο και νερό αναμιγνύονται με καυστική σόδα (διοξείδιο του νατρίου) θερμαίνονται και στη συνέχεια αφήνονται να κρυώσουν. Τα σαπούνια κόβονται σε κομμάτια και στη συνέχεια τοποθετούνται σε σκιερό μέρος για τουλάχιστον επτά μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων το χρώμα του σαπουνιού αλλάζει από πράσινο στο χαρακτηριστικό καφέ -κίτρινο χρώμα. Η συγκέντρωση δαφνέλαιου στο σαπούνι (από 2% -30%) προσδιορίζει την ποιότητα και το κόστος του.
Συσκευασία: 100gr

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή