Σαπούνι Ελαιολάδου με ενεργό άνθρακα & αιθέριο έλαιο γεράνι 100gr Λεσβιακή Γη

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8640
Είδος Σαπούνια
Εταιρεία Λεσβιακή Γη
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5214000269380
Απολαύστε μία ευεργετική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας της λιπαρής/ ακνεϊκής επιδερμίδας με το υπέροχο σαπούνι ελαιολάδου με ενεργό άνθρακα και αιθέριο έλαιο γεράνι από την εταιρία Λεσβιακή Γη. Ένα 100% υποαλλεργικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, κατάλληλο για τον καθαρισμό του προσώπου και του σώματος.

Ο ενεργός άνθρακας έχει την ιδιότητα να καθαρίζει σε βάθος και να αποτοξινώνει την επιδερμίδα, δεσμεύοντας βαρέα μέταλλα, βακτήρια και τοξίνες, και απομακρύνοντας ρύπους, περιττό σμήγμα και λιπαρότητα από το δέρμα, γεγονός ιδιαίτερα ευεργετικό για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από ακμή, μαύρα στίγματα και άλλα δερματικά προβλήματα.

Το αιθέριο έλαιο γεράνι βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος κάτω από το δέρμα, ενώ μέσω της πρόκλησης συστολών στους μύες και τα κύτταρα, βοηθά στη σύσφιξη της επιδερμίδας. Επιπλέον, συμβάλει στην ομοιόμορφη διανομή της μελανίνης, με αποτέλεσμα τη μείωση τα σημαδιών και των "λεκέδων" του δέρματος.

Το ελαιόλαδο ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες Α, D, E και K, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών παθήσεων

Αντιμικροβιακό, Αντιβακτηριακό, Αντιοξειδωτικό, Αντισηπτικό, Επουλωτικό, Ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, ακμής, λιπαρότητας.

Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης παραδοσιακών φυσικών σαπουνιών με έδρα τη Μόρια της Λέσβου

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκίμηση της ελιάς στο νησί και έχοντας ως κύριο μέλημά της την ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία, παράγει 100% αγνό σαπούνι ελαιολάδου χρησιμοποιώντας την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 80 χρόνια. Τα σαπούνια της είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη πλακών και σε ποικιλία αρωμάτων.

Δείτε επίσης

Γιασεμί από την Olivellenic
€ 2,80
Φυτικό σαπούνι με πρόπολη Σουλιώτης
€ 3,90
Σαπούνι με Aloe & Μανταρίνι 115gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Λεβάντα και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή