Σαπούνι Αλόης με Bio Μέλι Ελατου & Bio Ελαιόλαδο 80g by Melira

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8644
Είδος Σαπούνια
Βάρος 80 gr
Εταιρεία Melira
Προέλευση Hellas
Barcode 5200124181226
Στο ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε να προμηθευτείτε τη νέα σειρά σαπουνιών Bee Soap της εταιρίας Μelira με βάση ελληνικές ποικιλίες βιολογικού μελιού της εταιρίας και βιολογικού ελαιόλαδου συνδυαστικά με την προσθήκη ευεργετικών εκχυλισμάτων από βότανα της ελληνικής φύσης

Τα προϊόντα της σειράς καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα χαρίζοντας ταυτόχρονα ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας.
Κατάλληλα για συχνή χρήση σε όλο το σώμα. Με απαλή σύνθεση που σέβεται το φυσικό pH της επιδερµίδας. Ξεβγάζονται εύκολα, εµποδίζουν τους ερεθισµούς και την ξηρότητα.

Το σαπούνι Bee Soap με μέλι πεύκου, οργανικό ελαιόλαδο και αλόη είναι ένα μοναδικό προϊόν καθημερινής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Το ελληνικό πευκόμελο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και μαγνήσιο, καθώς και σε φαινόλες, όπως το καφεϊκό, το βανιλλικό, το π-κουμαρικό και το πρωτοκατεχικό οξύ, ουσίες που του προσδίδουν σημαντική αντιοξειδωτική ικανότητα, καθιστώντας το ιδιαίτερα προστατευτικό απέναντι στην φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα της επιδερμίδας. Επιπλέον μελέτες έχουν αποδείξει τη δυνατή αντιβακτηριδιακή του δράση ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα παθογόνων μικροοργανισμών όπως είναι ο επιδερμικός σταφυλόκοκκος κ.α.

Το ελαιόλαδο περιέχει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, ενώ χάρη στις σημαντικές ενυδατικές του ιδιότητες είναι ιδανικό για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Η αλόη είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες και αντισηπτικό με δράση αντιμικροβιακή, αναπλαστική, επουλωτική και ενυδατική. Έχει μεγάλη θρεπτική δύναμη, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ χρησιμοποιείται για την επούλωση εγκαυμάτων, αλλά και για την απάλυνση των ρυτίδων.
Το σαπούνι με αλόη βέρα βελτιώνει συνολικά την δομή των κυττάρων αναδεικνύοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, καταπολεμά τους ερεθισμούς, την ακμή και τα εκζέματα, ενώ φροντίζει και την επιδερμίδα μετά από την έκθεση στον ήλιο.
Επιστροφή στην κορυφή