Σαπούνι ελαιολάδου με κόκκινη άργιλο & αιθέριο έλαιο γαρυφαλλο 100gr Λεσβιακή Γη

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8803
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Λεσβιακή Γη
Προέλευση Hellas
Barcode 5214000269380
Βιώστε μία απολαυστική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας με το εξαιρετικό σαπούνι ελαιολάδου με κόκκινη άργιλο και αιθέρια έλαια γαρύφαλλου και παπαρουνόσπορου από την εταιρία Λεσβιακή Γη.
Ένα 100% υποαλλεργικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, κατάλληλο για τον καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου και των μαλλιών που έχουν τάση για ξηρότητα

Η κόκκινη άργιλος, λόγω της υψηλής της περιεκτικότητας σε οξείδια του σιδήρου επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων, δυναμώνοντας την επιδερμίδα και επαναφέροντας την χαμένη της λάμψη. Επίσης είναι ιδανική σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα έχει "σημάδια" , όπως ουλές, ραγάδες, σημάδια από κάψιμο, μελανιές καθώς και κοκκινίλες που προέρχονται από "σπασμένα" αιμοφόρα αγγεία.

Ο παπαρουνόσπορος θεωρείται ιδανικός για ήπια απολέπιση, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, χαρίζοντας στο δέρμα. μεταξένια απαλότητα και λείανση, ενώ το αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου προσφέρει στο σαπούνι αντισηπτική & καθαριστική δράση.

Το ελαιόλαδο ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες Α, D, E και K, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών παθήσεων.

Ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Ενδείκνυται για δέρματα με ραγάδες

Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης παραδοσιακών φυσικών σαπουνιών με έδρα τη Μόρια της Λέσβου

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκίμηση της ελιάς στο νησί και έχοντας ως κύριο μέλημά της την ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία, παράγει 100% αγνό σαπούνι ελαιολάδου χρησιμοποιώντας την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 80 χρόνια. Τα σαπούνια της είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη πλακών και σε ποικιλία αρωμάτων.
Επιστροφή στην κορυφή