Άνθη και Έλαιο Χαμομηλιού NGC by Elen

€ 4,50 € 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2822
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Ο συνδυασμός Ανθών και Αιθερίου Ελαίου Χαμομηλιού προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για τη περιποίηση και τον καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας. Ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.

Το αιθέριο έλαιο του Χαμομηλιού έχει αποδειχτεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ερεθισμούς του δέρματος που οφείλονται σε αλλεργίες ή/και σε υπέρμετρη αντίδραση σε περιβαλοντολογικούς παράγοντες. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα που ερεθίζεται εύκολα από την επαφή με ουσίες που περιέχονται στα καλλυντικά ή τα ρούχα και που παρουσιάζουν ευαισθησία στις εξωτερικές συνθήκες όπως λ.χ. την έκθεση στον ήλιο ή στο αλάτι της θάλασσας κτλ. Το Χαμομηλι έχει επίσης ηρεμιστική δράση (ανάλογη της Λεβάντας) και χαλαρώνει σώμα και νου.

Το χαμομήλι παρουσιάζει ήπια αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε περιπτώσεις δερματικών μολύνσεων. Θα το βρείτε σε αμέτρητα καλλυντικά σκευάσματα που παρασκευάζονται για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών. Παρουσιάζει αντισηπτικές ιδιότητες και θεωρείται ως ένα από τα πλεον καταπραϋντικά συστατικά της φύσης.

Το χειροποίητο σαπούνι με Άνθη και Αιθέριο Έλαιο Χαμομηλιού αποτελεί μία δημιουργία της Ελληνικής βιοτεχνίας Ελεν "Γη, Φως, Υδωρ".

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας πολύτιμα σαπούνια γλυκερίνης, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Σαπούνια Γλυκερίνης.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή