Σαπούνι Σοκολάτα Φράουλα Laurus Nobilis

€ 4,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6497
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Φυσικό χειροποίητο σαπούνι Σοκολάτα - Φράουλα από την εταιρία Laurus Nobilis. Ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο αναζωογονεί, ενυδατώνει, τονώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες άνω των 20 ετών. Με υπέροχο άρωμα, το οποίο θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας και θα σας χαρίσει ένα αξεπέραστο αίσθημα ευεξίας και ζωντάνιας.

Το βασικό «ταλέντο» της Φυτικής Γλυκερίνης είναι η ιδιότητά της να διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να παραμένει βαθιά ενυδατωμένη, χωρίς σημάδια ξηρότητας, κυρίως τον χειμώνα. Επιπλέον συμβάλλει στη δημιουργία ενός απαλού, νεανικού χωρίς ρυτίδες δέρματος.

Ο Ζεόλιθος ένας “φυσικός αποτοξινωτής” του οργανισμού, ο οποίος βοηθά στην εξισορρόπηση του pH και στη διατήρησή του σε "ιδανικά" επίπεδα, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει και στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης

Η Σοκολάτα, πηγή ποικίλων θρεπτικών συστατικών, επιδρά ιδιαίτερα ευεργετικά στην επιδερμίδα. Τα φλαβονοειδή της σύστασής της (γνωστές αντιοξειδωτικές ουσίες), συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά της σε καφεΐνη βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος συσφίγγοντας και τονώνοντας την επιδερμίδα.

Το αιθέριο έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά έλαια, καθώς φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικά στην αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και προβιταμίνης Α., ουσίες οι οποίες, σφραγίζουν την υγρασία στους ιστούς και δυναμώνουν τα κύτταρα, ενώ παράλληλα βοηθά και στην αποφυγή αποχρωματισμών, καθώς συμβάλλει στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης στο δέρμα.

Συστατικά: Βάση φυτικής γλυκερίνης, ζεόλιθος, σοκολάτα, αιθέριο έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, άρωμα.
Τα σαπούνια Laurus Nobilis έχουν ως βάση τη φυτική γλυκερίνη και τον Ζεόλιθο, συστατικά ιδιαίτερα ευεργετικά για την περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Για τον αρωματισμό τους χρησιμοποιούνται αυθεντικά αιθέρια έλαια, φυσικά αρωματικά φυτά, βότανα και χυμοί φρούτων, όλα εξαιρετικά ευωδιαστά και ευεργετικά για το δέρμα και ο χρωματισμός τους επιτυγχάνεται μόνο από φυσικές φυτικές χρωστικές ουσίες.

Διαθέτουν εξαιρετικές αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αλλά και απορρυπαντικές ιδιότητες, ενώ κατά τη χρήση τους αφήνουν στο σώμα έναν πλούσιο κρεμώδη αφρό, ο οποίος αφυπνίζει τις αισθήσεις. Είναι 100% οικολογικά και βιοδιασπώμενα, δεν αφήνουν απόβλητα και για την παρασκευή τους δεν έχουν γίνει ποτέ δοκιμές σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή