Σαπούνι με Ζεόλιθο & Σαλιγκάρι 120gr NGC by Elen

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7655
Είδος Σαπούνια
Βάρος 120 gr
Εταιρεία NGC by Elen
Barcode 5200252110433
Προέλευση Hellas
Οι άνθρωποι της εταιρίας NGC by Elen χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά υλικά όπως ο Ζεόλιθος, το Δενδρολίβανο, το Θυμάρι, το Φασκόμηλο, η Τσουκνίδα, δημιούργησαν μία υπέροχη συλλογή χειροποίητων σαπουνιών με βάση τη φυτική γλυκερίνη για έξτρα ενυδάτωση και προστασία του δέρματος, με αρώματα αγνών αιθέριων ελαίων, χυμών φρούτων και βοτάνων.

Κανένα από τα προϊόντα της εταιρίας δε περιέχει Parabens και παράγωγα πετρελαίου για τη συντήρηση του. Κανένα δεν δοκιμάστηκε σε ζώα.
Όλα τα προϊόντα είναι 100% οικολογικά & βιοδιασπώμενα.
Φυσικό, Χειροποίητο Σαπούνι με Ζεόλιθο Snail (Σαλιγκάρι) από την εταιρία NGC by Elen, εμπλουτισμένο με αργανέλαιο και αιθέριο έλαιο μαύρης ορχιδέας, ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και ανάπλαση της επιδερμίδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το έκκριμα Σαλιγκαριού βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού του δέρματος, καθώς και στη μείωση των μαύρων κηλίδων, των ουλών και των ρυτίδων, ενώ λόγω της πλούσιας σε κολλαγόνο σύστασής του, διατηρεί την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη.

Η φυτική γλυκερίνη, χάρη στις ισχυρές υγραντικές και μαλακτικές της ιδιότητες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Ο ζεόλιθος, το φυσικό αποτοξινωτικό προϊόν της φύσης, δεσμεύει βλαβερές ουσίες όπως βαρέα μέταλλα και ραδιονουκλίδια, αλλά και τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται για την γήρανση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα χαρίζει σημαντικές αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Τέλος, φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα.

Το λάδι αργκάν έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας και της σύσφιξης του δέρματος, ενώ θεωρείται ιδανικό και για την πρόληψη και καταπολέμηση των ρυτίδων.

Το αιθέριο έλαιο μαύρης ορχιδέας προσφέρει σημαντική ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση φροντίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα χαρίζει ένα ξεχωριστό ανατολίτικο άρωμα που διαρκεί.
Συσκευασία: περίπου 120g.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή